Neler Yeni

mavi ekran hatası dosya paylaşıldı

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
Anakartın sitesini atabilir misin? Bende olan minidumpa göre BIOS sürümün güncel değil. ASUS'a ait P7H55-M-SI modeli var. Şimdi kafam karıştı benim.

Alıntıyı görüntüle

Ekran kartın nedir? Sürücü sürümün nedir? Ekran kartı ile ilgili birkaç hata kodu gördüm.

Bilgisayara sadece klavye fare kulaklık takılı kalsın. Diğer USB portlarına bir şey takma bir süreliğine. Ek olarak klavye mouse farenin USB çıkışlarını tak çıkart yap.

"DISM" rehberini uygula.

Ethernet adaptörü mü kullanıyorsun? Eğer kullanıyorsan ethernet adaptörün sürücüsünü güncelle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ise disk ve ekran kartı sürücüsü ile ilgili gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Disk arızalanmış olasılığı var.

Ekran kartı ile ilgili birkaç sorunun var.
anakart bu ekran kartım quadro gtx 750 ti aygıt yöneticisinde sürüm olarak 27.21.14.6192 bu yazıyor nvidia denetim masasında ise 8.1.940.0 yazıyor nvidia sitesindeki son sürüm olan 461.40 sürümünü dün kurdum zaten o kuruluydu hep bilgisayara sadece usb çoklayıcı takılı onlarda klavye fare kulaklık takılı telefon şarj kablosunu takıyordum onu da çıkarttım sadece usb çoklayıcı takılı anakarta dism rehberini uyguladım ethernet adaptörü kullanmıyorum güncellemesi eksik hiçbir şey yok hepsi tam sık sık kontrol ediyorum

Son düzenleme:

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
anakart bu ekran kartım quadro gtx 750 ti aygıt yöneticisinde sürüm olarak 27.21.14.6192 bu yazıyor nvidia denetim masasında ise 8.1.940.0 yazıyor nvidia sitesindeki son sürüm olan 461.40 sürümünü dün kurdum zaten o kuruluydu hep bilgisayara sadece usb çoklayıcı takılı onlarda klavye fare kulaklık takılı telefon şarj kablosunu takıyordum onu da çıkarttım sadece usb çoklayıcı takılı anakarta dism rehberini uyguladım ethernet adaptörü kullanmıyorum güncellemesi eksik hiçbir şey yok hepsi tam sık sık kontrol ediyorum
sata portlarını değiştirdim ddu ile ekran kartı driverini tekrardan kaldırıp kurdum düzelmez ise ekran kartını garantiye göndermeli miyim veya yeni bir ssd almalı mıyım crc hatalarını okudum birkaç yerde herkes anakart değiştirince sorunun çözüldüğünü yazmış

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
sata portlarını değiştirdim ddu ile ekran kartı driverini tekrardan kaldırıp kurdum düzelmez ise ekran kartını garantiye göndermeli miyim veya yeni bir ssd almalı mıyım crc hatalarını okudum birkaç yerde herkes anakart değiştirince sorunun çözüldüğünü yazmış
minidump tüm bunlara rağmen bir mavi ekran hatası daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,290
Üyeler
168,606
Son üye
Abdülhey222
Top Bottom