durgunke
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 208
- İsim
- Saldıray Durgun
- Konu Sahibi Konu Sahibi
anakart bu ekran kartım quadro gtx 750 ti aygıt yöneticisinde sürüm olarak 27.21.14.6192 bu yazıyor nvidia denetim masasında ise 8.1.940.0 yazıyor nvidia sitesindeki son sürüm olan 461.40 sürümünü dün kurdum zaten o kuruluydu hep bilgisayara sadece usb çoklayıcı takılı onlarda klavye fare kulaklık takılı telefon şarj kablosunu takıyordum onu da çıkarttım sadece usb çoklayıcı takılı anakarta dism rehberini uyguladım ethernet adaptörü kullanmıyorum güncellemesi eksik hiçbir şey yok hepsi tam sık sık kontrol ediyorumAnakartın sitesini atabilir misin? Bende olan minidumpa göre BIOS sürümün güncel değil. ASUS'a ait P7H55-M-SI modeli var. Şimdi kafam karıştı benim.
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartın nedir? Sürücü sürümün nedir? Ekran kartı ile ilgili birkaç hata kodu gördüm.
Bilgisayara sadece klavye fare kulaklık takılı kalsın. Diğer USB portlarına bir şey takma bir süreliğine. Ek olarak klavye mouse farenin USB çıkışlarını tak çıkart yap.
"DISM" rehberini uygula.
Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır?
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...www.technopat.net
Ethernet adaptörü mü kullanıyorsun? Eğer kullanıyorsan ethernet adaptörün sürücüsünü güncelle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ise disk ve ekran kartı sürücüsü ile ilgili gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Disk arızalanmış olasılığı var.
Ekran kartı ile ilgili birkaç sorunun var.
Son düzenleme: