Arama sonuçları: *

1. E

Sizce bu pc alınır mı? oyunlarda falan kaç fps verir sizce

Knk burda ekran kartları falan çok yok bunu bile zar zor buldum tr den sipariş seçeneği olsa direk ordan alırım
  2. E

telefonmu yoksa ekran kartimi

varya tipa tip senin dedigini yapiyorum ama koyede gidincede goturemiyom pc yi arabamiz yok simdi telefon alirsam koyde cocuklarla oyun falan oynarim ama ekran kartilada evde tek basima hic bir arkadasimin pc si yok
  3. E

zaten dolandirilmisim ** ekranim acerin 24 inclik ekrani pc ise lg nin ben boyle isim ..........
  4. E

telefonumun ekrani kirik ve iki parmakla dokundugumda heryere basiyor otomatik ama simdi bilmiyom bizim burda okular gelicek ayin 15 aciliyor ama pcmide cok istiyorum offf ya patlicaaam
  5. E

500woltluk birsey bilmiyom hic bakmadim marka pc kulaniyom topayamadim bilmiyodum o kadarini 2 yildir var bende
  6. E

gt730 ami karsi geliyon senin ekran kartin bana tek atar
  7. E

14 yasindayim gurcistanda yasiyom burada cocuklara is vermiyolar telefonumu kulanmiyom simdilik ama okular acilacak zaman ne yapicam
  8. E

gtx730 degilki gt730 islemci ne bilmiyom ama pc 8gb ram i5-7400cpu kulaniyom 1597416150 i5-7400 cpu
  9. E

pc kulaniyom ama simdi okular aciliyo bilemedim kararsiz kaldim 1597416058 i5 7400cpu
  10. E

bilgisayarim 8gb ram gt730 i5 kulaniyom
  11. E

ikisinede ihtiyacim var ama ailem 1 tanesini secmemi soyledi 1597415866 ekran kartim gt730 telefonum vestel venus v20
  12. E

arkadaslar sizce xiami redmi note 8 promu almaliyim yoksa gtx1660 ekran kartimi cok kararsizim
Top Bottom