Çaktırma bea.xdgtx730 degilki gt730 islemci ne bilmiyom ama PC 8gb ram i5-7400cpu kulaniyom
Çaktırma bea.xdgtx730 degilki gt730 islemci ne bilmiyom ama PC 8gb ram i5-7400cpu kulaniyom
14 yasindayim gurcistanda yasiyom burada cocuklara is vermiyolar telefonumu kulanmiyom simdilik ama okular acilacak zaman ne yapicamSana kalmış mesela kendimden örnek veriyim 2000 TL topladım çalıştım bayramda filan biriktirdim telimde yoktu lise 2 ye gidiyorum bir tuşlu var samsungun ailemde diyor zaten sana telefon alalım bilgisayarı boşver dedim yok ben bilgisayarı daha çok kullanıyorum onlarda tamam senin kararın yani teli çok kullancaksan tel al yok telim yetiyor gerek yok PC imi yükselteyim daha iyi oyunlar oynıyım diyorsan da pciyi yükselt
Benim ekran kartım Rtx580Çaktırma bea.xd
gt730 ami karsi geliyon senin ekran kartin bana tek atarBenim ekran kartım Rtx580
Güç kaynağı nedirgtx730 degilki gt730 islemci ne bilmiyom ama PC 8gb ram i5-7400cpu kulaniyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
i5-7400 cpu
Vurmayın vurmayın bende bir insanım xd.Benim ekran kartım Rtx580
500woltluk birsey bilmiyom hic bakmadim marka pc kulaniyom topayamadim bilmiyodum o kadarini 2 yildir var bendeGüç kaynağı nedir
Hafta içi ders çalışcan zaten liseye geçeciğin için hafta içi ya da günlük ders programı yapman lazım hafta sonlarıda ya da okullar tatil olunca pc inle oynarsın bence pc iyi yükselt iş dediğimde babamın yanında çalıştım burada da çok vermezler anca kuryelik filan bisiklet ile onda da ailem ne izin verir ne de yaşadığım yeri çok bilmiyorum telin sıkıntı yapmıyorsa sorun olmuyorsa sana değiştirme yok sıkıntısı varsa git değiştir sana kalmış ileriyi düşünüp karar vermen lazım14 yasindayim gurcistanda yasiyom burada cocuklara is vermiyolar telefonumu kulanmiyom simdilik ama okular acilacak zaman ne yapicam
Eyvah eyvah marka pc i kadar kötü bişey yoktur hangi marka veya modeli ne ?500woltluk birsey bilmiyom hic bakmadim marka PC kulaniyom topayamadim bilmiyodum o kadarini 2 yildir var bende
telefonumun ekrani kirik ve iki parmakla dokundugumda heryere basiyor otomatik ama simdi bilmiyom bizim burda okular gelicek ayin 15 aciliyor ama pcmide cok istiyorum offf ya patlicaaamHafta içi ders çalışcan zaten liseye geçeciğin için hafta içi ya da günlük ders programı yapman lazım hafta sonlarıda ya da okullar tatil olunca PC inle oynarsın bence PC iyi yükselt iş dediğimde babamın yanında çalıştım burada da çok vermezler anca kuryelik filan bisiklet ile onda da ailem ne izin verir ne de yaşadığım yeri çok bilmiyorum telin sıkıntı yapmıyorsa sorun olmuyorsa sana değiştirme yok sıkıntısı varsa git değiştir sana kalmış ileriyi düşünüp karar vermen lazım
Telofonundan sadece instagrama falan bakıyosan yetecektir. Oyunları genellikle bilgisardan oynuyorsan Ekran kartını tercih et benceikisinede ihtiyacim var ama ailem 1 tanesini secmemi soyledi
ekran kartim gt730 telefonum vestel venus v20
zaten dolandirilmisim ** ekranim acerin 24 inclik ekrani pc ise lg nin ben boyle isim ..........Hafta içi ders çalışcan zaten liseye geçeciğin için hafta içi ya da günlük ders programı yapman lazım hafta sonlarıda ya da okullar tatil olunca PC inle oynarsın bence PC iyi yükselt iş dediğimde babamın yanında çalıştım burada da çok vermezler anca kuryelik filan bisiklet ile onda da ailem ne izin verir ne de yaşadığım yeri çok bilmiyorum telin sıkıntı yapmıyorsa sorun olmuyorsa sana değiştirme yok sıkıntısı varsa git değiştir sana kalmış ileriyi düşünüp karar vermen lazım
Eyvah eyvah marka PC i kadar kötü bişey yoktur hangi marka veya modeli ne ?
Bence git güzel bir kasa ve ekran kartı al telefonu whatsapp arama instagram için kullanıyorsan sıkıntı olmaz ama pc i güçlü değilse istediğin oyunu oynayamazsınzaten dolandirilmisim ** ekranim acerin 24 inclik ekrani PC ise lg nin ben boyle isim ..........