Neler Yeni

telefonmu yoksa ekran kartimi

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
edo
Sana kalmış mesela kendimden örnek veriyim 2000 TL topladım çalıştım bayramda filan biriktirdim telimde yoktu lise 2 ye gidiyorum bir tuşlu var samsungun ailemde diyor zaten sana telefon alalım bilgisayarı boşver dedim yok ben bilgisayarı daha çok kullanıyorum onlarda tamam senin kararın yani teli çok kullancaksan tel al yok telim yetiyor gerek yok PC imi yükselteyim daha iyi oyunlar oynıyım diyorsan da pciyi yükselt
14 yasindayim gurcistanda yasiyom burada cocuklara is vermiyolar telefonumu kulanmiyom simdilik ama okular acilacak zaman ne yapicam

JLaid78

80+
14 yasindayim gurcistanda yasiyom burada cocuklara is vermiyolar telefonumu kulanmiyom simdilik ama okular acilacak zaman ne yapicam
Hafta içi ders çalışcan zaten liseye geçeciğin için hafta içi ya da günlük ders programı yapman lazım hafta sonlarıda ya da okullar tatil olunca pc inle oynarsın bence pc iyi yükselt iş dediğimde babamın yanında çalıştım burada da çok vermezler anca kuryelik filan bisiklet ile onda da ailem ne izin verir ne de yaşadığım yeri çok bilmiyorum telin sıkıntı yapmıyorsa sorun olmuyorsa sana değiştirme yok sıkıntısı varsa git değiştir sana kalmış ileriyi düşünüp karar vermen lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

500woltluk birsey bilmiyom hic bakmadim marka PC kulaniyom topayamadim bilmiyodum o kadarini 2 yildir var bende
Eyvah eyvah marka pc i kadar kötü bişey yoktur hangi marka veya modeli ne ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
edo
Hafta içi ders çalışcan zaten liseye geçeciğin için hafta içi ya da günlük ders programı yapman lazım hafta sonlarıda ya da okullar tatil olunca PC inle oynarsın bence PC iyi yükselt iş dediğimde babamın yanında çalıştım burada da çok vermezler anca kuryelik filan bisiklet ile onda da ailem ne izin verir ne de yaşadığım yeri çok bilmiyorum telin sıkıntı yapmıyorsa sorun olmuyorsa sana değiştirme yok sıkıntısı varsa git değiştir sana kalmış ileriyi düşünüp karar vermen lazım
telefonumun ekrani kirik ve iki parmakla dokundugumda heryere basiyor otomatik ama simdi bilmiyom bizim burda okular gelicek ayin 15 aciliyor ama pcmide cok istiyorum offf ya patlicaaam

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Hikmet Murat Üstün
ikisinede ihtiyacim var ama ailem 1 tanesini secmemi soyledi

ekran kartim gt730 telefonum vestel venus v20
Telofonundan sadece instagrama falan bakıyosan yetecektir. Oyunları genellikle bilgisardan oynuyorsan Ekran kartını tercih et bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
edo
Hafta içi ders çalışcan zaten liseye geçeciğin için hafta içi ya da günlük ders programı yapman lazım hafta sonlarıda ya da okullar tatil olunca PC inle oynarsın bence PC iyi yükselt iş dediğimde babamın yanında çalıştım burada da çok vermezler anca kuryelik filan bisiklet ile onda da ailem ne izin verir ne de yaşadığım yeri çok bilmiyorum telin sıkıntı yapmıyorsa sorun olmuyorsa sana değiştirme yok sıkıntısı varsa git değiştir sana kalmış ileriyi düşünüp karar vermen lazım

Eyvah eyvah marka PC i kadar kötü bişey yoktur hangi marka veya modeli ne ?
zaten dolandirilmisim ** ekranim acerin 24 inclik ekrani pc ise lg nin ben boyle isim ..........

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
edo
varya tipa tip senin dedigini yapiyorum ama koyede gidincede goturemiyom pc yi arabamiz yok simdi telefon alirsam koyde cocuklarla oyun falan oynarim ama ekran kartilada evde tek basima hic bir arkadasimin pc si yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,625
Üyeler
163,198
Son üye
papadoc
Top Bottom