Arama sonuçları: *

1. E

Ekrana görüntü gelmeme sorunu

Aynen ben de öyle tahmin ediyorum zaten önceden de kendi kendine reset atıyordu pc. Boştayken fan ara ara hızlanıyordu demekki elektrik verirken bir dengesizlik oluşuyor.
  2. E

Öyle yapacağım zaten yine çözüme kavuşturmazlarsa. Peki ekran kartı yanmış olabilir mi? Windows simgesi gözüküp fan hızlanıp kapanıyor. Yanmış olsa simge gözükmezdi herhalde ?
  3. E

Zaten 2 kez psu dan servise gitti cızırtı yapıyor sürekli. Sorun yok deyip yolladılar. Gamegaraj aigo marka
  4. E

Merhabalar; Sistemim: AMD Ryzen 1600 AF. GTX 1650S ekran kartı 16 GB RAM Pes oynarken birden ekran kartı hızla dönmeye başladı ve bilgisayar ekranı gitti. Daha sonra bilgisayarı açmaya kalktığımda ya hiç görüntü gelmiyor ya da Windows simgesi gözüktükten sonra yine ekran kartı fanı hızlanıp...
  5. E

Pc açılmıyor ve yüksek fan sesi

Selam arkadaşlar az önce Pes 21 oynarken birden fan sesi artmaya başladı ve pc kapandı. Ramleri takıp çıkardım ancak pc yi açtığımda anlık ekran gelip gitti ve fam sesi yine yüksek sesle çalışmaya başladı. Sebebi ne olabilir?
  6. E

Ram hızı arttırınca bilgisayar geç açılıyor

Rica ederim. 20-30 saniyelerde açılıyorsa sen de çok dert etme bence çok uzun süreler değil.
  7. E

Yok çözemedim ama takmıyorum artık sırf gec açılıyor diye mhz düşürmek istemem. Performans daha önemli.Aynı sorun mu var?
  8. E

Oyunlara girince artan fan sesi ve cızırtı sorunu

Aynı sorun vardı 2.kez garantiye yolladım Perşembe günü. Şuan garantide.
  9. E

Kasadan cızz sesi geliyor

Evet aynı problem bendeki de. İlk yolladım birsey yok deyip geri gönderdiler. Şikayetvara yazınca hemen dönüş yaptılar sorun psu daysa degistirelim dediler bir daha yollayacagim.
  10. E

Video nerde göremedim.
  11. E

Bilgisayardan gelen cızırtı sesi?

Psu kaliteli diye olmayacak anlamına gelmiyor. Olanları duymuşluğum var. Tabi kesin ondandır diyemem sen daha iyi bilirsin nerden geldiğine yoğunlaş bulmaya çalış. Benim de var mesela psu dan olduğuna eminim.
  12. E

Bilgisayardan gelen cızırtı sesi?

Ya psudan ya da ekran karti coil whinedandır.
  13. E

Başlıkta belirttiğim gibi anakartım 3000 mhz destekliyor. Bu yüzden otomatiğe ayarlı olan ram hızını xpm yapıp 3000 e çekince bilgisayar açılış süresi 10 saniye kadar artıyor. Sebebi ne olabilir?
  14. E

XMP açınca sistem açılma süresi uzuyor

RAM hızlarını XPM ile 3000 MHz yaptığımda bilgisayarın açılması 8-10 saniye artıyor, bunun nedeni ne olabilir? Anakartım 3000 MHz destekliyor bu arada. El ile voltaj ayarı mı yapmam gerekiyor acaba?
  15. E

BIOSTAR Bios Update En Güncel

Eyvallah dostum. Peki son olarak güncelleme yapmanın faydası olur değil mi? Güncelleme esnasında elektrik gidince sıkıntı okuyormuş galiba riski almaya değer mi? Bendeki şansla kesin elektrikler filan gider şimdi :)
  16. E

https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=925#download Zahmet olmazsa buradan en yenisinin hangisi olduğunu söyleyebilir misin?
  17. E

Merhabalar, BIOSTAR B450MH anakarta sahibim. BIOS'umun güncel olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Sitesine girdim ama hangisi olduğunu bulamadım. Benim sürüm 2020.01.02 gözüküyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
  18. E

Elektrik kaçağı gibi değil mi? Öncelikle farklı bir güç kablosu ve prizle filan dene bence. Ben denedim ama fayda etmedi bir kaç defa resetleyince kendini servise yolladım. Muhtemelen birsey yok deyip yollarlar gibime geliyor ama hayırlısı.
  19. E

Aynı sorun bende vardı cuma teknik servise yolladım. Gamegarajdan mı aldın sen de ?
  20. E

Kasadan gelen cızırtı sesi.

Nasıl gönderdiyseler bana aynı şekilde tüm herseyi yolladım yanına da bir not yazıp şikayetimi belirttim.
Top Bottom