coil whine olabilir nereden geliyor ses ?Kasadan çok hafif bir cızırtı sesi geliyor neden kaynaklı olabilir acaba daha 2 gün önce aldım.
bende yeni aldım gamegarajdan benzer az bi cızırtı geliyor bir sorun yarattımı size bugüne kadar ?Çok dikkatli dinleyince duyuyorum hafif bir ses işlemcinin üstünden geliyor gibi sanki.
Ben de gamegarajdan aldım bjr ay önce. Bende de aynı sorun var yarın göndermeyi düşünüyorum garantiye.bende yeni aldım gamegarajdan benzer az bi cızırtı geliyor bir sorun yarattımı size bugüne kadar ?
Sonucu yazarmısın Bana bende ona göre göndereyimBen de gamegarajdan aldım bjr ay önce. Bende de aynı sorun var yarın göndermeyi düşünüyorum garantiye.
büyük olasıkla coil whine trde coğu yerde garanti kapsamında değil boşuna göndermeyin eğer sorun coil whine iseBen de gamegarajdan aldım bjr ay önce. Bende de aynı sorun var yarın göndermeyi düşünüyorum garantiye.
Cw olduğunu sanmıyorum. Çünkü bir kaç defa resetledi kendini bir problem var gibi. İslemci fani da bostayken gereksiz hizlanip yavaşlıyor. Voltajla alakalı bir şey mi acaba diyorum.büyük olasıkla coil whine trde coğu yerde garanti kapsamında değil boşuna göndermeyin eğer sorun coil whine ise
garantiye nasıl gönderiyorsun yani bende bi gamegaraj garanti belgesi ve fatura var ikisi yetiyort demi ekran kartında bi sıknıtı varsa çünkü onun garantisi belgesi çıkmadı ben sorduğumda ikisi yeter dediler ama bilemiyorum işteBen de gamegarajdan aldım bjr ay önce. Bende de aynı sorun var yarın göndermeyi düşünüyorum garantiye.
bende kullanımda falan bir sıkıntı yok sadece az bi cızırtı var dikkatli dinleyince anlaşılıyor bir sorun olmaz sanırımbüyük olasıkla coil whine trde coğu yerde garanti kapsamında değil boşuna göndermeyin eğer sorun coil whine ise
garantiye nasıl gönderiyorsun yani bende bi gamegaraj garanti belgesi ve fatura var ikisi yetiyort demi ekran kartında bi sıknıtı varsa çünkü onun garantisi belgesi çıkmadı ben sorduğumda ikisi yeter dediler ama üst
Nasıl gönderdiyseler bana aynı şekilde tüm herseyi yolladım yanına da bir not yazıp şikayetimi belirttim.garantiye nasıl gönderiyorsun yani bende bi gamegaraj garanti belgesi ve fatura var ikisi yetiyort demi ekran kartında bi sıknıtı varsa çünkü onun garantisi belgesi çıkmadı ben sorduğumda ikisi yeter dediler ama bilemiyorum işte