Neler Yeni

Kasadan gelen cızırtı sesi.

frogs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
doğukan pınarcık
Kasadan çok hafif bir cızırtı sesi geliyor neden kaynaklı olabilir acaba daha 2 gün önce aldım.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,832
İsim
Eray Yılmaz
cw olabilir

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Kasadan çok hafif bir cızırtı sesi geliyor neden kaynaklı olabilir acaba daha 2 gün önce aldım.
coil whine olabilir nereden geliyor ses ?
eğer coil whine ise zararı olmaz sadece ses çıkartır

kmjl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
melih çelikbilek
hdd olabilir iğne ile çalıştığı için tiz bir ses çıkarır

frogs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
doğukan pınarcık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok dikkatli dinleyince duyuyorum hafif bir ses işlemcinin üstünden geliyor gibi sanki.

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Çok dikkatli dinleyince duyuyorum hafif bir ses işlemcinin üstünden geliyor gibi sanki.
bende yeni aldım gamegarajdan benzer az bi cızırtı geliyor bir sorun yarattımı size bugüne kadar ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre Deniz
bende yeni aldım gamegarajdan benzer az bi cızırtı geliyor bir sorun yarattımı size bugüne kadar ?
Ben de gamegarajdan aldım bjr ay önce. Bende de aynı sorun var yarın göndermeyi düşünüyorum garantiye.

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre Deniz
büyük olasıkla coil whine trde coğu yerde garanti kapsamında değil boşuna göndermeyin eğer sorun coil whine ise
Cw olduğunu sanmıyorum. Çünkü bir kaç defa resetledi kendini bir problem var gibi. İslemci fani da bostayken gereksiz hizlanip yavaşlıyor. Voltajla alakalı bir şey mi acaba diyorum.

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Ben de gamegarajdan aldım bjr ay önce. Bende de aynı sorun var yarın göndermeyi düşünüyorum garantiye.
garantiye nasıl gönderiyorsun yani bende bi gamegaraj garanti belgesi ve fatura var ikisi yetiyort demi ekran kartında bi sıknıtı varsa çünkü onun garantisi belgesi çıkmadı ben sorduğumda ikisi yeter dediler ama bilemiyorum işte

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
büyük olasıkla coil whine trde coğu yerde garanti kapsamında değil boşuna göndermeyin eğer sorun coil whine ise
bende kullanımda falan bir sıkıntı yok sadece az bi cızırtı var dikkatli dinleyince anlaşılıyor bir sorun olmaz sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre Deniz
garantiye nasıl gönderiyorsun yani bende bi gamegaraj garanti belgesi ve fatura var ikisi yetiyort demi ekran kartında bi sıknıtı varsa çünkü onun garantisi belgesi çıkmadı ben sorduğumda ikisi yeter dediler ama üst
garantiye nasıl gönderiyorsun yani bende bi gamegaraj garanti belgesi ve fatura var ikisi yetiyort demi ekran kartında bi sıknıtı varsa çünkü onun garantisi belgesi çıkmadı ben sorduğumda ikisi yeter dediler ama bilemiyorum işte
Nasıl gönderdiyseler bana aynı şekilde tüm herseyi yolladım yanına da bir not yazıp şikayetimi belirttim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,141
Üyeler
162,919
Son üye
swerve
Top Bottom