Neler Yeni

Kasadan cızz sesi geliyor

Zırto

80+ Bronze
Ben bilgisayarımı alalı 1.5 ay oldu ben hiç fark etmedim bu sesi pc yide dün temizledim temizledikten sonra fark ettim psu dan cızz sesi geliyor az bir şekilde sonra ekran kartında coil whine den ses cıkar falan dediler oyuna girdim gta 5 e fanlar dönmeye başladı daha çok sesi çıkmaya başladı o ekran kartından geldi herhalde sonra oyunu kapadım ses azaldı ama psu dan yine az bir cızz sesi geliyor bu nedir

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Psu markası nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre Deniz
Ben bilgisayarımı alalı 1.5 ay oldu ben hiç fark etmedim bu sesi PC yide dün temizledim temizledikten sonra fark ettim psu dan cızz sesi geliyor az bir şekilde sonra ekran kartında coil whine den ses cıkar falan dediler oyuna girdim gta 5 e fanlar dönmeye başladı daha çok sesi çıkmaya başladı o ekran kartından geldi herhalde sonra oyunu kapadım ses azaldı ama psu dan yine az bir cızz sesi geliyor bu nedir
Aynı sorun bende vardı cuma teknik servise yolladım. Gamegarajdan mı aldın sen de ?

Zırto

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre Deniz
FSP HV PRO 550W 80+
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır ben inventusdan hazır sistem aldım
Elektrik kaçağı gibi değil mi? Öncelikle farklı bir güç kablosu ve prizle filan dene bence. Ben denedim ama fayda etmedi bir kaç defa resetleyince kendini servise yolladım. Muhtemelen birsey yok deyip yollarlar gibime geliyor ama hayırlısı.

Zırto

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Coil whine muhtemelen.

Zırto

80+ Bronze
Coil whine muhtemelen.
Boştayken de oluyor fakat gta 5 gibi ağır oyunları açınca ekran kartının fanlarıda dönmeye başlıyor ve daha fazla ses çıkıyor ekran kartından gelen ses o coil whine buyuk ihtimalle fakat psu da sıkıntı yaparmı bilmiyorum

Coil Whine olabilir.
Sıkıntı çıkarırmı ilerki zamanlarda ?

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Boştayken de oluyor fakat gta 5 gibi ağır oyunları açınca ekran kartının fanlarıda dönmeye başlıyor ve daha fazla ses çıkıyor ekran kartından gelen ses o coil whine buyuk ihtimalle fakat psu da sıkıntı yaparmı bilmiyorum

Sıkıntı çıkarırmı ilerki zamanlarda ?
Sadece ses sorunu olur, sisteme zararı yok diye biliyorum.

Zırto

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,141
Üyeler
162,919
Son üye
swerve
Top Bottom