Yardım PSU CoilWhine Sesi Geliyor

Extazzy

80+
Reaksiyon skoru
1
Msı Mag Forge 121A B75 750W PSU dahil kasam mevcut oyunlarda yük vs bindiğinde kasadan Coil whine sesi geliyor. Açıkçası ne yapmam gerektiğini bilemedim 2-3 gün oldu alalı. Sizce İade etmelimiyim ?
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D
Ekran Kartı: RTX 5070

Msı Mag Forge 121A B75 750W PSU dahil kasam mevcut oyunlarda yük vs bindiğinde kasadan Coil whine sesi geliyor. Açıkçası ne yapmam gerektiğini bilemedim 2-3 gün oldu alalı. Sizce İade etmelimiyim ?
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D
Ekran Kartı: RTX 5070
Sorun olmaz ve arıza da sayılmaz. Dilersen iade edebilirsin tabi ki çok kişisel bir durum.

İade edebilirsiniz.

Sorun olmaz ve arıza da sayılmaz. Dilersen iade edebilirsin tabi ki çok kişisel bir durum.
Ekran kartı ve işlemciye güç konusunda yeterlimidir peki hocam sizce ? Varmıdır bi öneriniz Kasa-Psu olarak ?

Benim hem ekran kartımda hem de güç kaynağımda var. Bir sorun çıkarttığını duymadım. Yük binince cızırtı yapıyor genellikle. Güncel ekran kartlarında rastlanılan bir durum bu. Bazen de güç kaynağında da denk gelinebiliyor.

Bütçene göre 2 psu'dan birini alabilirsin. Cratos modeli bir gömlek daha üstün ama diğer modelde üzmez. Kasayı göz zevkine göre uygun seçebilirsin. Ama önü Mesh model olursa ve tepede 360mm desteği olursa yeterlidir.

aynı durum başıma geldi direk iade ettim mutluyum
Hocam yeni olarak ne aldınız , ve önerir misiniz? ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçene göre 2 psu'dan birini alabilirsin. Cratos modeli bir gömlek daha üstün ama diğer modelde üzmez. Kasayı göz zevkine göre uygun seçebilirsin. Ama önü Mesh model olursa ve tepede 360mm desteği olursa yeterlidir.

Çok Teşekkürler hocam

Geri