Arama sonuçları: *

1. erayotuzdort

Bilgisayar açılırken bu ekranda kalıyor.

Kanka bu genelde sistemin hangi depolama alanını bootlayacağını anlayamadığı zaman oluşan bir hatadır bir yanlışım yoksa, bios a girememe gibi bir sorunun olmaması gerekiyor, en kötü boot menüsünden ssd yi seçtikten sonra tekrar biosa girmeye çalış. f12 dışında başka bir tuş ta olabilir, onları...
  2. erayotuzdort

Bilgisayar açılırken bu ekranda kalıyor.

Boot ayarlarından windowsun kayıtlı olduğu diski birinci sıraya alırsan sorun kalmayacaktır diye tahmin ediyorum. Aynısı arkadaşımda da vardı.
  3. erayotuzdort

2. el Mac Mini alırken nelere dikkat edilmeli ?

Kankam ben donanımsal olarak bilgiliyim kusura bakma, telefon olsaydi imei sorgula diyecektim ama bilmiyorum. Üçkağat olabilir ona eminim ama apple hesabını kontrol ederkende anlaşılır gibime geliyor zaten. En içten tavsiyem mac almaman ama konumuz bu değil. Apple ın kendi sitesinde bu konu...
  4. erayotuzdort

2. el Mac Mini alırken nelere dikkat edilmeli ?

Donanımsal olarak soruyorsan 8gb olmasın bence. Etrafında ezik falan olmasın, ssd sağlık testi de yapmayı unutma(macos ta oluyormu bilmiyorum), ekranında ölü piksel veya çizik te olmasın.
  5. erayotuzdort

Kasadan Psu nasıl sökülür?

PSU nun içini açıp temizlemeni önermem, sesin oradan geldiğinden eminsen, garnatisi bitmişse, ve ses fan kaynaklı bir ses ise temizlenebilir ama onun dışında ellemeni tavsiye etmem. Tehlikeli bile olabilir. Onun dışında kabloları teker teker söküp kasa vidalarını da çıkarırsan rahat bir şekilde...
  6. erayotuzdort

lolde fps 130 üstünü görmüyor

Tam ekran ile çerçevesiz arasında geçiş yapınca da düzelebilir kankam, bazen gereksiz yere sabitliyor fps i.
  7. erayotuzdort

MASAÜSTÜNDE YOUTUBEDE BAKINIRKEN ANLIK DONMA

win 10 veya ssd/hdd kaynaklı olabilir kankam. İşlemci kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Yazılımsal bir sebepte olabilir, chrome da bana da oluyor arada.
  8. erayotuzdort

Sistemde Ekran Kartı Mı Problem

Kankam ekran kartının sıcaklığı normal seviyedeyse sıkıntı olmaz merak etme. Ses kablonun fana deyme sesi veya elektirik sesi olabilir (genel bir ismi vardı ama unuttum şimdi, zararlı bir şey değil)
  9. erayotuzdort

PC KENDİ KENDİNİ KAPATIYOR

Kanka bence sen bilgisayara bir tamamen format at, sıfır gibi olsun. Bir yazılım falan olabilir çünkü (emin değilim ama) Onun dışında bir mavi ekran falan almıyorsan sorun gerçekten de değişikmiş. Bilgisayarı safe mode da başlatınca bile kapanıyorsa sorun muhtamelen pc de değildir, yazılımsal...
  10. erayotuzdort

Fan sesini nasıl kapatabilir veya azaltabilirim

Bilgisayarın çok ağır bir iş yapmıyorsa kapağını açıp fanların kablolarını çıkarabilirsin, veya biostan kapatabilirsin. Anakartın programından da yapman mümkün ama oradan durmaz muhtamelen, sadece yavaşlar.
  11. erayotuzdort

Monitör kendi kendine kapanıyor.

Kankam bildiğim kadarıyla aktaracağım, yanlış bir şey söylersem kusura bakma, kimse yardımcı olmadığı için elimden geleni yapacağım. Kankam sorunun ram ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama bu tip sorunlar genelde ram de olur. İlk önce bilgisayara tamamen bir reset çek, sıfır gibi olsun pc...
  12. erayotuzdort

Ram yükseltmesi ile ilgili bir sorun

İlk olarak bire bir kodlarına kadar aynı ram den aldığından emin ol, ikinci olarak anakartın kullanım klavuzundan doğru yerlere taktığından emin ol. Üçüncül olarak ramleri teker teker takarak ikisininde çalıştığından emin ol, dördüncü olarak bütün ramleri teker teker bütün slotlara takarak bütün...
  13. erayotuzdort

İŞLEMCİ ANAKART UYUMU

Kankam spesifik olarak onları demedim, bunun gibi başka bir sorun olmadığını teyit etmek için dedim, bahsettiğin işlemci ile ekran geliyor ise dediğim yazıya bir göz at, adam adım adım anlatmış, bir eksik olmasın.
  14. erayotuzdort

amd 5500 de valorantda 70 fps alıyorum lütfen yardım edin

Başka oyunlarda aynı sorunu yaşıyormusun? Valorant bazen spesifik olarak bazı modellere o sürüm için oluşan sorunlar yaratan güncellemeler yapabiliyor. Eğer başka oyunlarda aynı sorunu yaşamıyorsan gelecek güncellemeleri bekle bence.
  15. erayotuzdort

İŞLEMCİ ANAKART UYUMU

Görüntü gelmemesinin bir çok sebebi olabilir kankam, kablonun iyi takılması, işlemcinin yanlış takılması vb... Bios u son sürüme çekmek için kullandığın işlemci de bir sorun yok ise şu yazıya bakmanı öneririm.
  16. erayotuzdort

PC çok sesli çalışıyor

Gogole drive a yükleyip link olarak paylaşabilirsin, kurallara aykırı değildir umarım.
  17. erayotuzdort

Format atarken bilgisayar kapandı acılmıyor

Kankam ramlerden birini çıkart veya yerlerini değiştirmeyi dene, dahili grafik kartın var ise ekran kartını çıkarıp çalıştırmayı dene, onun dışında bios u sıfırlamak için bios pilini çıkartıp yarım saat bir yerde beklet. Bunları sorunu belirlemek için yapıyoruz.
  18. erayotuzdort

Format atarken bilgisayar kapandı acılmıyor

En azından fanlar falan dönüyorsa sorun anakartta olabilir.
  19. erayotuzdort

PC KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR

Ram ne sıkıntı olabilir diyeceğim ama çoğunlukla ram kaynaklı sorunlarda pc mavi ekran verir. PSU kaynaklı olma ihtimal var diyeceğim ama psu da kaliteli duruyor ama internete baktığımda çok büyük şüpheleri olduğunu gördüm insanların. Ekran kartı veya işlemci kaynaklı bir sorun gibi durmuyor...
  20. erayotuzdort

Darboğaz mi var acil yardım

Bence sorun ondan kaynaklı değl, lolde de kasmalar oluyor demiştin, bende 8gb ram olmasına ramen ram de sıkıntı çıkmadı. Ram de donanımsal bir sıkıntı olabilir diye endişeleniyorum. Memtest 86 testi bu yüzden önemli.
Top Bottom