En azından fanlar falan dönüyorsa sorun anakartta olabilir.Masaüstü bilgisayarıma format atarken kapandı ve suan bios dahil hiçbir ekran yok herşeyi denedim fakat bi çözüm bulamadım yardım acil.
fanlar donuyor kapat dugmesine basınca kapanmıyor amaEn azından fanlar falan dönüyorsa sorun anakartta olabilir.
Kankam ramlerden birini çıkart veya yerlerini değiştirmeyi dene, dahili grafik kartın var ise ekran kartını çıkarıp çalıştırmayı dene, onun dışında bios u sıfırlamak için bios pilini çıkartıp yarım saat bir yerde beklet. Bunları sorunu belirlemek için yapıyoruz.fanlar donuyor kapat dugmesine basınca kapanmıyor ama
reis power basiom da tekrar basınca kapanmıyor pcreis yapacagın işlem şu benimde çok başıma geldi ram frenkas yüksektirken
kesin olur demiyorum ama dene olma ihtimali yüksek bence
işlem_ bios pilini çıkar eline bir tane tornavida al çıkardığın bios pilini yerin metal yer var onlar sürt 10-15 saniye power açma tuşuna bas ve sonradan tekrar bios pili tak power tuşuna bas elektrik gelmesi lazım
nedeni bence kısa devre yapmış bios kendini korumaya alıyor anakart
yarim saat gecince bakicamKankam ramlerden birini çıkart veya yerlerini değiştirmeyi dene, dahili grafik kartın var ise ekran kartını çıkarıp çalıştırmayı dene, onun dışında bios u sıfırlamak için bios pilini çıkartıp yarım saat bir yerde beklet. Bunları sorunu belirlemek için yapıyoruz.
monitore sinyal gitmioreis yapacagın işlem şu benimde çok başıma geldi ram frenkas yüksektirken
kesin olur demiyorum ama dene olma ihtimali yüksek bence
işlem_ bios pilini çıkar eline bir tane tornavida al çıkardığın bios pilini yerin metal yer var onlar sürt 10-15 saniye power açma tuşuna bas ve sonradan tekrar bios pili tak power tuşuna bas elektrik gelmesi lazım
nedeni bence kısa devre yapmış bios kendini korumaya alıyor sanırım