Arama sonuçları: *

1. fgoren

Aldığım Laptop'da fps sıkıntısı yaşıyorum

250 300 fps alması lazım valoda deiverların güncel mi ? Değilse güncelle eğer güncel ise önceki versiyonu kurmayı dene. Ram çift kanal mı
  2. fgoren

Gigabyte gf24f2 modeli ile Video izlerken monitör biranda böyle oldu ve geçmiyor

Geçmiş olsun, farklı bir ekranda da denediniz mi aynı problem var mı. donanım kaynaklı da olabilir bende de olmuştu çok eskiden
  3. fgoren

Çözüldü✓ Ryzen 5600G pc güncelleme yardım+pc kaç tl eder

Sistem genel itibariyle güzel işlemci 5600 olsa güncellemeye de gerek kalmazdı. Bütçe belirtmemişsin bu arada
  4. fgoren

hp victuslar kronik sorunlu mu

Ben de acer nitro 5 ile w11 de benzer sorunlar yaşadım şimdi w10 kullanıyorum sorun yok 1678566283 Ama klavyede bazı tuşlar aynı anda çalışmıyor mesela bende de. Fn+f8 yapamıyorum mesela. Servise gönderip iade veya değişim isteyeceğim ben de.
  5. fgoren

Valorant Düşük CPU GPU kullanımı

Fotoğraf arkadaşına ait sanırım kendi fps i aynı sistem için 100 150 arasındaymış
  6. fgoren

Çözüldü✓ bilgisayar düştü donuyor acil yardım

Ekran kartı takılı mıydı düştüğünde ? Slotlarda bir sorun olabilir o şekilde kullanmak zarar verebilir en iyisi garantiye göndermek ama kasayı gönderirseniz kullanıcı hatası derler sistemi kasadan söküp o şekilde gönderebilirsiniz.
  7. fgoren

itopya coil whine değişimi yaparmı?

Ben de böyle biliyorum temel bir sorun değil diye geçiyor 1673304257 Şansınızı bi demeyin o zaman 2 hafta sürer en fazla
  8. fgoren

Çözüldü✓ WINDOWS 11'E GEÇMELİ MİYİM

İlk çıktığında geçmiştim sürekli çöküyordu sonra geri döndüm 10 gün geri dönme süresi oluyor onu 60 güne kadar çıkarabiliyorsunuz. Sonra w10da valorant falan açmamaya başladı tekrar 11 yaptım hiç sorun yaşamadım çoğu sorunlar dğzeltildi. Laptop aldım temiz kurulumla 11 e geçtim şuana kadar hiç...
  9. fgoren

Ethernet kablosu önerisi?

Çok saolun hocam 7m olan versiyonunu aldım 26.60₺‘ye
  10. fgoren

Çözüldü✓ 2.el asus tuf 3060 alınır mı?

Garanti bitmediyse servis bittiyse kendiniz değiştirirsiniz. Amd kartlar şuan bu fiyatlardayken nvidia almak biraz saçmalık. 4000 serisi beklenebilir 2. El fiyatları o zaman da biraz düşüş yaşayabilir ama 4060 biraz geç çıkacaktır muhtemelen
  11. fgoren

yeni pc aldım windows aktifleştirmem lazım

İade edilebiliyorsa edin bence bu lisanslar oem key olarak satılıyor zaten ev kullanıcısı için gerek yok satınalmaya
  12. fgoren

Asus GT301 Power Tuşu Neden Yanıp Sönüyor

uyku modundayken yanıp sönüyor normalde ama sendeki problem ne bilemedim şimdi montajı siz mi yaptınız
  13. fgoren

Ryzen 5 3600 + GTX 1050 Ti'lı Bilgisayarım nasıl ?

Bu sistem de uzun süre oyun oynatır çok bi eksiği yok basit oyunlar oynuyorsan hiç gerek yok
  14. fgoren

İtopyadan yeni PC aldım ama açamadım

Hdmi takarak dene ben de dp ile biosa giremiyordum
  15. fgoren

Acilll!!!! Yeni pc biraz bekleyin ekranında takılı kaldı

Bende de geçen benzer bir şey olmuştu usbden format at istersen
  16. fgoren

Sogutucu işlemci üstünden kalkmıyor ?

Videodaki olayı birebir yaşamıştım işlemci soğutucuda kaldı benim de, dikkatlice çıkarırsan bir sorun olmaz
  17. fgoren

Çözüldü✓ Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum lütfen yardımcı olun

E nolcak şimdi ? Garanti kapsamına giriyor heralde değil mi
  18. fgoren

İtopyadan alınan pc teknik sorunlar bitmiyor!

Çünkü oyuna girerken güç çekiyor. Umarım değildir ama tesisatla alakalı olma ihtimali yüksek ve ya psu.
  19. fgoren

Çözüldü✓ Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum lütfen yardımcı olun

Sonuçları bizimle de paylaşırmısın kanka
Top Bottom