Neler Yeni

Gigabyte gf24f2 modeli ile Video izlerken monitör biranda böyle oldu ve geçmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ataberk ateş
image.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartında hdmı ve güç kablosunda sıkıntı yok hepsini tek tek başka parçalarda denedim

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Kablo bağlantısından dolayı olabilir

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Geçmiş olsun, farklı bir ekranda da denediniz mi aynı problem var mı. donanım kaynaklı da olabilir bende de olmuştu çok eskiden

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ataberk ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarı aç kapat yaotınızmı sistem özelliklerinden bahsedermisiniz
Sistem özelliklerim şu intel i3 12100f intel arc a 750 16gb taneli hazır sistem alalı bir hafta oldu her şeyi denedim geçmiyor acaba benim bilmediğim başka bir şey mi var

Geçmiş olsun, farklı bir ekranda da denediniz mi aynı problem var mı. donanım kaynaklı da olabilir bende de olmuştu çok eskiden
Bilgisayarda sıkıntı yok ekranı başka bir PC de çalıştırdığımda da böyle oldu

Kablo bağlantısından dolayı olabilir
Güç kablosunu değiştirdim hdmı değiştirdim geçmedi

Livaković

80+ Silver
Sistem özelliklerim şu intel i3 12100f intel arc a 750 16gb taneli hazır sistem alalı bir hafta oldu her şeyi denedim geçmiyor acaba benim bilmediğim başka bir şey mi var

Bilgisayarda sıkıntı yok ekranı başka bir PC de çalıştırdığımda da böyle oldu
sorun kaynakları şunlardır

1.kablo
2.monitör arıza
3.ekran kartı arıza
1.seçenek olarak display kablonuzu değiştirip deneyebilirsiniz eğer sorun düzelmezse ya monitör arızalı yada ekran kartı arızalı çok geçmiş olsun

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Alalı kaç gün oldu

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
Alıntıyı görüntüle

Ekran kartında hdmı ve güç kablosunda sıkıntı yok hepsini tek tek başka parçalarda denedim
eski asus monitörümde böyle olmuştu geçmiş olsun monitörü bez ile temizlerken fazla sert bastırmıştım ondan dolayı olmuştu değiştirmek zorunda kalmıştım monitörü

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ataberk ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

Hatta
sorun kaynakları şunlardır

1.kablo
2.monitör arıza
3.ekran kartı arıza
1.seçenek olarak display kablonuzu değiştirip deneyebilirsiniz eğer sorun düzelmezse ya monitör arızalı yada ekran kartı arızalı çok geçmiş olsun
kabloyu değiştirdim gene geçmedi ekran kartında sorun olmadığını şöyle anladım monitörü tek başına çalıştırdığımda bile bu sorunu gördüm çok büyük ihtimal monitör bozuldu anlamadığım şu daha bir haftalık sıfır cihaz bir anda ne oldu da böyle oldu

Alalı kaç gün oldu
Bir hafta filan itopyadan aldım

onurerer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur ERER
İlgilendiği Kategoriler
2. El, bilgisayar, donanım, indirim
Büyük olasılıkla panel arızası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ataberk ateş
eski asus monitörümde böyle olmuştu geçmiş olsun monitörü bez ile temizlerken fazla sert bastırmıştım ondan dolayı olmuştu değiştirmek zorunda kalmıştım monitörü
Reis yataktan video izlerken oldu hani bende bişe yapsam böyle olsa onu da anlıcam daha alalı kaç gün olmuş öyle duruyor bi kere silmedim yani

Büyük olasılıkla panel arızası.
Abi ilk defa yaşıyorum durup dururken nasıl oluyor ya

onurerer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur ERER
İlgilendiği Kategoriler
2. El, bilgisayar, donanım, indirim
Reis yataktan video izlerken oldu hani bende bişe yapsam böyle olsa onu da anlıcam daha alalı kaç gün olmuş öyle duruyor bi kere silmedim yani

Abi ilk defa yaşıyorum durup dururken nasıl oluyor ya
İşim bilgisayar tamirat olduğundan bana durup duruken bile olması çok normal geliyor artık, şanssızlık diyebilirim. Sonuçta iade edilen ürünler bir şekilde revizyondan geçirilip test edilip yeniden satılıyor. Gelen ürünün ne olduğunu bilme şansın yok. Bu durum bir darbe veya zorlama sonucu olur genelde, zaman zaman da panelin arkasındaki karttaki görüntü ve renk oluşturan çiplerin arızalanmasından.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Monitör panda panel kullanıyor zaten, bu tarz durumlar görülebiliyor bazen. Servis ile görüşün iade/değişim raporu alın.

Top Bottom