Neler Yeni

Çözüldü✓ Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum lütfen yardımcı olun

Emiraklnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Akalın
Merhaba arkadaşlar bir bilgisayar satın aldım dün elime ulaştı amd ryzen 5 4500 işlemci ve rtx 2060 ekran kartı var sistemde Nvidia experienceden guncelledim en güncel sürücü 516.40 ekran kartı güncel sürücü valorantta 450 500 FPS alıyorum fakat birden oyundan atıyor ve ekran kartı sürücüsü çöktü ekran kartının güncel olduğundan emin olun die hata alıyorum format atıp tekrar tekrar denedim bı türlü çözemedim sorunu lütfen yardımcı olur musunuz bana

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar bir bilgisayar satın aldım dün elime ulaştı amd ryzen 5 4500 işlemci ve rtx 2060 ekran kartı var sistemde Nvidia experienceden guncelledim en güncel sürücü 516.40 ekran kartı güncel sürücü valorantta 450 500 FPS alıyorum fakat birden oyundan atıyor ve ekran kartı sürücüsü çöktü ekran kartının güncel olduğundan emin olun die hata alıyorum format atıp tekrar tekrar denedim bı türlü çözemedim sorunu lütfen yardımcı olur musunuz bana
Ekran kartının bir önceki sürümü kurup denediniz mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/drivers/
Eski sürücüler burada mevcut.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
Evet denedim olmuyor hocam
Hocam sistem AMD ekran kartlı olsaydı net bir şeyler söyleyebilirdim de. Ekran kartında da bir problem olabilir. Valorantta mı oluyor sadece? Windows sürümünüz eski değil dimi?

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Windows 11 kaynaklı. Sanırım pchocası gg6 sistemi kullanıyorsunuz aybısını ben de yaşadım bir kaç kere de dondu ve reset atmak zorunda kaldım sonra windows 10 yaptım sorunsuz kullanıyorum şuan size de tavsiye ederim

Emiraklnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Akalın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sistem AMD ekran kartlı olsaydı net bir şeyler söyleyebilirdim de. Ekran kartında da bir problem olabilir. Valorantta mı oluyor sadece? Windows sürümünüz eski değil dimi?
Windows 10 güncel hocam

Windows 11 kaynaklı. Sanırım pchocası gg6 sistemi kullanıyorsunuz aybısını ben de yaşadım bir kaç kere de dondu ve reset atmak zorunda kaldım sonra windows 10 yaptım sorunsuz kullanıyorum şuan size de tavsiye ederim
Hocam zaten Windows 11 kurulu gelmediki bana Windows 10 şuan

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Yeni sürücüye güncelledikten sonra aynısı bana da oldu. 516.40 kullanıyorum ve fall Guys dahil çoğu oyunda çökme sorunu alıyorum ve büyük ihtimalle VRAM okuyamıyor. Benim tahminimce bu yeni gelen driver ekran kartını bozuyor, yarın eski driverları deneyeceğim. Win 10 kullanıyorum.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Yeni sürücüye güncelledikten sonra aynısı bana da oldu. 516.40 kullanıyorum ve fall Guys dahil çoğu oyunda çökme sorunu alıyorum ve büyük ihtimalle VRAM okuyamıyor. Benim tahminimce bu yeni gelen driver ekran kartını bozuyor, yarın eski driverları deneyeceğim. Win 10 kullanıyorum.
Bozuyor derken kalıcı sorun yaratır mı

Emiraklnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Akalın
Eski sürüm lerdede olmuyor ben denedim hocam

Ekran kartın ne senin reis

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
Usta bende tüm gün bunu düşündüm. Yarın deneyip göreceğim ama büyük ihtimalle ekran kartı belleklerini bozuyor. Aynı oyun aynı ayarlar aynı hava koşulları ama driver değişince hop bellek okuyamamaya başladı.

Ekran kartın ne senin reis
NVİDİA'da geri bildirim kısmında 512.95'te ve 512.77 sürümünde stabil çalıştığını söylemişler. İstiyorsanız DDU ile kaldırıp tekrardan bir deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,232
Üyeler
166,178
Son üye
mrxxr
Top Bottom