Ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

Reaksiyon skoru
0
Yaklaşık birkaç aydır ekran kartım yüzünden neredeyse hiçbir oyunu oynayamıyorum. Her şey arkadaşlarımın pcme crack outlast yüklemesiyle başladı, valorantta yağmacı gibi fps düşüren bitirişlerde oyunum çökmeye ve ekran kartı sürücüsü çöktü hatası almaya başladım ama yalnızca valorantla sınırlı kalmadı 7days2die oynarken bi anda atıyor, assassin's creed syndicate hiç açılmıyor, gta5 pubg cs2 aynı şekilde driverları sildim yükledim biosu güncelledim ssdmi kontrol ettim furmark yaptım format attım herşeyi denedim düzelmedi bi çözüm yolu bilen varsa lütfen söylesin

sistem: gtx 1060 - i5 7.nesil - 16g ram

DDU ile ekran kartını sil sürücüyü sıfırdan indir kur

Son sürümün bir önceki indirmeyi deneyin.
Kaspersky ile virüs taraması yapın.

Yaklaşık birkaç aydır ekran kartım yüzünden neredeyse hiçbir oyunu oynayamıyorum. Her şey arkadaşlarımın pcme crack outlast yüklemesiyle başladı, valorantta yağmacı gibi fps düşüren bitirişlerde oyunum çökmeye ve ekran kartı sürücüsü çöktü hatası almaya başladım ama yalnızca valorantla sınırlı kalmadı 7days2die oynarken bi anda atıyor, assassin's creed syndicate hiç açılmıyor, gta5 pubg cs2 aynı şekilde driverları sildim yükledim biosu güncelledim ssdmi kontrol ettim furmark yaptım format attım herşeyi denedim düzelmedi bi çözüm yolu bilen varsa lütfen söylesin

sistem: gtx 1060 - i5 7.nesil - 16g ram
Malwarebytes+kaspersky ile tara ayrıca malwarebytes'dan ayarlardan scan for rootkits ayarınıda aç kaspersky'danda tam tarama yap

KVRT kullanabilirsin

olm outlast 33tl la söyleseydin ben size alırdım crack bulaşmayın beyler kimsi var 3 yıl cracklı oyun indirir bişey olmaz kimisi daha ilk defa cracklı oyun indirir pc nin anası ağlar yani bu cracklı oyunlar çarkıfelek gibidir iflas sana denk gelirse hakketten de pc iflas eder :D hele git ekran kartını başka bir pc de dene bak aynı hatayı alıyor mu.

ekran kartında mining falan vardır diye arkadaşın pcyi riske atasım yok ama sıkıntı olmayacaksa onlara gidip deneyebilirim.

KVRT tarıyor şuanda malwarebytesda indireceğim

ekran kartında mining falan vardır diye arkadaşın pcyi riske atasım yok ama sıkıntı olmayacaksa onlara gidip deneyebilirim.

KVRT tarıyor şuanda malwarebytesda indireceğim
usta ekran kartını başka pc ye takarak o pc ye virüsü yaymak için ekstra bir yazılım gerek ekran kartını başka pc ye takarak riske atmazsın bişey olmaz hele kvrt tarasın bak bi malwarebytes da dene olmadı dediğim gibi başka pc ye tak oynayın bir süre duruma bakın. Dediğim gibi cracklı hiçbir oyun indirmeyin bende bişey olmadı diyenlere itibar etmeyin onda hakketten bişey olmadı doğru söylüyor ama sende olur kral riske atmayın siz sizi

usta ekran kartını başka pc ye takarak o pc ye virüsü yaymak için ekstra bir yazılım gerek ekran kartını başka pc ye takarak riske atmazsın bişey olmaz hele kvrt tarasın bak bi malwarebytes da dene olmadı dediğim gibi başka pc ye tak oynayın bir süre duruma bakın. Dediğim gibi cracklı hiçbir oyun indirmeyin bende bişey olmadı diyenlere itibar etmeyin onda hakketten bişey olmadı doğru söylüyor ama sende olur kral riske atmayın siz sizi
eyvallah usta sağolasın hiç olmadı bilgisayarcıya giderim o bi şekil halleder diye umuyorum. şuanda valoyu açıyorum ilk çözümleri deneyeceğim sonra arkadaşlara giderim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,431
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri