Çözüldü✓ Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum lütfen yardımcı olun

Veriyor.
Technopatta falan baktım VRAM yetmiyordur dediler. Dump dosyasına baktım oyunda VRAM yetmeme hatası vermiş. Ya driver yüzünden bellekler yandı ya driver cozurttu.
Knk benim PC dün geldi kargodan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deneyeyim

Knk benim PC dün geldi kargodan

Deneyeyim
Usta çok kötü bir olay bu. Umarım driverdandır. Bazıları sıfırdan kurulum ile çözmüş. Sırf bir driver yüzünden bellekler yandıysa geçmiş olsun. Bende de aynı durum söz konusu ama kullandığım PC 5-6 aylık

Usta çok kötü bir olay bu. Umarım driverdandır. Bazıları sıfırdan kurulum ile çözmüş. Sırf bir driver yüzünden bellekler yandıysa geçmiş olsun. Bende de aynı durum söz konusu ama kullandığım PC 5-6

Usta çok kötü bir olay bu. Umarım driverdandır. Bazıları sıfırdan kurulum ile çözmüş. Sırf bir driver yüzünden bellekler yandıysa geçmiş olsun. Bende de aynı durum söz konusu ama kullandığım PC 5-6 aylık
Usta valorant ı indiriyorum şuan ondada hata verirse yarın kargolar garantiye gönderirim

Valorant demişim pardon fortnite ı indiriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,266
Üyeler
184,912
Son üye
ern06
Geri