Neler Yeni

Çözüldü✓ Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum lütfen yardımcı olun

Emiraklnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Akalın
NVİDİA'da geri bildirim kısmında 512.95'te ve 512.77 sürümünde stabil çalıştığını söylemişler. İstiyorsanız DDU ile kaldırıp tekrardan bir deneyin.
Ney 512.95 ye stabil çalışıyor knk

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin

Emiraklnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Akalın
Veriyor.
Technopatta falan baktım VRAM yetmiyordur dediler. Dump dosyasına baktım oyunda VRAM yetmeme hatası vermiş. Ya driver yüzünden bellekler yandı ya driver cozurttu.
Knk benim PC dün geldi kargodan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deneyeyim

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Knk benim PC dün geldi kargodan

Deneyeyim
Usta çok kötü bir olay bu. Umarım driverdandır. Bazıları sıfırdan kurulum ile çözmüş. Sırf bir driver yüzünden bellekler yandıysa geçmiş olsun. Bende de aynı durum söz konusu ama kullandığım PC 5-6 aylık

Emiraklnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Akalın
Usta çok kötü bir olay bu. Umarım driverdandır. Bazıları sıfırdan kurulum ile çözmüş. Sırf bir driver yüzünden bellekler yandıysa geçmiş olsun. Bende de aynı durum söz konusu ama kullandığım PC 5-6

Usta çok kötü bir olay bu. Umarım driverdandır. Bazıları sıfırdan kurulum ile çözmüş. Sırf bir driver yüzünden bellekler yandıysa geçmiş olsun. Bende de aynı durum söz konusu ama kullandığım PC 5-6 aylık
Usta valorant ı indiriyorum şuan ondada hata verirse yarın kargolar garantiye gönderirim

Valorant demişim pardon fortnite ı indiriyorum

Emiraklnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Akalın

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Usta bende tüm gün bunu düşündüm. Yarın deneyip göreceğim ama büyük ihtimalle ekran kartı belleklerini bozuyor. Aynı oyun aynı ayarlar aynı hava koşulları ama driver değişince hop bellek okuyamamaya başladı.
Sonuçları bizimle de paylaşırmısın kanka

Top Bottom