Arama sonuçları: *

1. gOkO

Rtx 3090 Aldim İşlemci̇ Öneri̇si̇ İsti̇yorum

Platform değiştirmeden 5800x3d alırsan oldukça rahat besler ama benim tavsiyem işlemci+anakart+ramleri satıp am5 platformuna geçmen yönünde olacaktır. En basitinden geçici 7500f alıp orta karar bir anakart ve 5600mhz üstü ramler ile uzun süre başın ağrımaz. Benim tavsiyem ise en az 7600 olacaktır...
  2. gOkO

R5 5560 + RX 6700 XT 2K WQHD'de darboğaz yapar mı?

Akıcı darboğaz sorun yaratmaz; nedir peki akıcı darboğaz, fps drop yemeden aynı ekran kartıyla 100fps alabileceğin yerde işlemci darboğazından dolayı takılmadan 85 fps almak çok sorun yaratmaz yani. Gel gelelim Akıcı olmayan darboğaz ise oyundan soğutur. Bu durumda işlemci verileri anlık olarak...
  3. gOkO

Kasa mı satmayı düşünüyorum fiyat biçemiyorum

Ayrı ayrı satarsanız 10 bin üstüne gider zannımca...
  4. gOkO

Bilgisayarımın özellikleri yeterli olmasına rağmen takılmalar oluyor.

Bu tarz donmalar ya hdd kaynaklı ya da ram kaynaklı olur. Benim fikrim hdd veya hdd veriyolu kaynaklı olabileceği yönünde. İlk iş olarak hdd ye yani m2 ssd ye bakalım. Biosa girip ekstra bir pcie(m2 veriyolu) özelliği açıksa kapat veya biosu resetle. Sonrasında ramleri tek tek kullan bu şekilde...
  5. gOkO

BIOS YÜZÜNDEN BOZULAN ANAKART VE SİSTEM

Ben sistemin tamamını itopyadan aldınız zannettim kusura bakmayın.
  6. gOkO

Kasayı al götür hiç uğraşma. Yapıp versinler...
  7. gOkO

Tepki yoksa on-off tuşunun jumperini kontrol edin veya psu bağlantılarını. Çok ta kurcalamayın isterseniz yarın gönderin gitsin olmazsa, geçmiş olsun...
  8. gOkO

Jbat1: Clear Cmos (Reset Bios) Jumper; Ez Debug Led: Debug Led Indicators - MSI B450M PRO-M2 User Manual [Page 17] | ManualsLib burayı bir inceleyip, deneyin. Olmazsa flaş belleğe biosu atıp yine bu yöntemle açmayı deneyin. Araştırmaya devam ediyorum :)
  9. gOkO

Anakartın tam modelini yazın, çözüm bulmaya çalışalım...
  10. gOkO

hangi win 10 sürümü oyun için ideal

Çok fazla fark olmaz diye düşünüyorum...
  11. gOkO

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

Evet hırsızlıktır ancak 1. dereceden hırsızlık değildir. Dolaylı hırsızlıktır. Yine de hırsızlıktır ve hak yemedir...
  12. gOkO

Yeni Bilgisayarda Mikrofon Kalitesinde Düşüş

Denetim masası(görüntüleme ölçütü büyük)-Ses-Kayıt-Cihaz mikrofonuna sağ tıkla-Özellikler-Gelişmiş-Varsayılan biçim kutucuğunda kaliteyi artır. Yine aynı kayıt menüsünden konuşmayı tanıla ile bir miktar daha ayar yapabilirsiniz...
  13. gOkO

FPS DROP SORUNU 3070 OC

Darboğaz var ancak tek kanal rami çift kanal yapıp denerseniz sorun en aza inecektir kanaatimce...
  14. gOkO

(PC'den Duman cikti) Lutfen yardım

O kontrolcü argb için, fan güç kablosu takarsanız sıkıntı olur :)
  15. gOkO

Prize bağlıyken mouse donuyor

Diğer açtığınız konuya yazdım belki işe yarar...
Top Bottom