Neler Yeni

BIOS YÜZÜNDEN BOZULAN ANAKART VE SİSTEM

erenarda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren
Kasayı al götür hiç uğraşma. Yapıp versinler...
Şimdi şöyle bir durum da var, toplama bilgisayar olduğu için çoğu parça ayrı yerlerden garantili, kasayı verecek olsam kime vereceğim. Ne msi’ın ne de itopya’nın kendinden bağımsız ürünleri kontrol edeceğini sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servisi arayıp hangi kargo ile gönderebilirsiniz sorun. O kargoya gidip kendiniz kargoyla gönderin derim. Daha hızlı işleminiz hallolur ve daha çabuk elinize ulaşır, İtopya gönderirse daha geç elinize ulaşabilir. Kargo ücreti servise ait olmalı, aradığınız sırada bunu da sorarsınız.
Dikkate alacağım bu öneriyi, itopyadan önce servisle iletişime geçeceğim teşekkürler

gOkO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Gökhan TUTAR
Şimdi şöyle bir durum da var, toplama bilgisayar olduğu için çoğu parça ayrı yerlerden garantili, kasayı verecek olsam kime vereceğim. Ne msi’ın ne de itopya’nın kendinden bağımsız ürünleri kontrol edeceğini sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dikkate alacağım bu öneriyi, itopyadan önce servisle iletişime geçeceğim teşekkürler
Ben sistemin tamamını itopyadan aldınız zannettim kusura bakmayın.

erenarda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren
Ben sistemin tamamını itopyadan aldınız zannettim kusura bakmayın.
Toplama sistem, anakartı vereceğim kendi servisine ama bir de döndüğü zaman sistem yeniden açılmazsa asıl patlama orada olacak. Umarım bilgisayarın açılmaması falan sadece BIOS yüzündendir. Teknik bilgim de kısıtlı olunca her türlü kötü senaryo geliyor aklıma.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Toplama sistem, anakartı vereceğim kendi servisine ama bir de döndüğü zaman sistem yeniden açılmazsa asıl patlama orada olacak. Umarım bilgisayarın açılmaması falan sadece BIOS yüzündendir. Teknik bilgim de kısıtlı olunca her türlü kötü senaryo geliyor aklıma.
Anakart bütün parçaları çalıstırıyor bildiğiniz üzere. Şu an takılı olan parçaları çalıştırmaması çok normal. Usb portları da buna dahil. Endişelenecek bir şey yok. Anakartın sorunu hallediği zaman bütün parçalar görevlerini yapacaktır.

erenarda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren
Güncelleme: Servis BIOS yazıldı, anakarttan görüntü alındı notu ile kartımı yolladı. Sistemi tekrardan kurdum. Hala bilgisayar çalışmıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Anakartı da yeni servisten aldım problemin kaynağını bulamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,682
Üyeler
165,862
Son üye
davidwalker
Top Bottom