Arkadaşlar ben bugün bios güncellemesi sonrası sanırım bilmediğim için sistemi kapattım. Bu da büyük bir sorunmuş, bilsem otomatik olarak driverları kurmazdım. Şimdi benim anakartım için internette okuduğum kadarıyla servise gitmem gerekiyor. Zaten yarın ilk iş İtopya’ya gidip servise vereceğim garantisi devam ediyor ama sistemin üzerindeki diğer parçalara bir şey olmuş mudur? İçimi bir korku sardı, elimden hiçbir şey gelmiyor bilen birisi yanıtlayabilir mi?
MSI B450M-PRO M2 MAXAnakartın tam modelini yazın, çözüm bulmaya çalışalım...
Anladım hocam. Pek sorun edilecek bir şey değil. Onlar Msi teknik servisine gönderiyor. Yeni bios atıp sana geri yolluyorlar. Umarım geliş süresi kısa olur.Kendi servisi baya uzak aslında. Ben itopyadan satın aldım kartı. Yarın itopyaya götüreceğim. Onlar yapmıyorsa eğer onlar servise göndersin artık ne yapabilirim çok bilmiyorum açıkçası.
MSI B450M-PRO M2 MAXAnakartın nedir
Yalnızca anakartı yollamam yeterli olacaktır değil mi? Baya söktüm çünkü sistemi kendimi ona göre hazırladımAnladım hocam. Pek sorun edilecek bir şey değil. Onlar Msi teknik servisine gönderiyor. Yeni bios atıp sana geri yolluyorlar. Umarım geliş süresi kısa olur.
Evet sadece anakart.MSI B450M-PRO M2 MAX
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalnızca anakartı yollamam yeterli olacaktır değil mi? Baya söktüm çünkü sistemi kendimi ona göre hazırladım
Çok teşekkürler bu saatte yardım ettiniz, rahat uyuyamayacaktım.Evet sadece anakart.
Çok teşekkür ederim uğraşınız için ama ben kendi bilgisayarımı kurup, söküp temizleyip tekrar birleştirecek kadar bilgiye sahibiyim. Açıkçası 2. ve 3. adımda terimler biraz uzak kaldı bana.Jbat1: Clear Cmos (Reset Bios) Jumper; Ez Debug Led: Debug Led Indicators - MSI B450M PRO-M2 User Manual [Page 17] | ManualsLib
burayı bir inceleyip, deneyin. Olmazsa flaş belleğe biosu atıp yine bu yöntemle açmayı deneyin. Araştırmaya devam ediyorum
Bir de şöyle bir durum var, bilgisayardan hiçbir tepki alamıyorum şu an, yani görüntü gelmemesinin üzerine bir seviye daha atladık. Şu anda ne ışıklar ne fanlarda hareket var. Hareketsiz sessiz sedasız yerinde duruyordu. Flash’la güncellemeyi yapmak o durumda nasıl olacakJbat1: Clear Cmos (Reset Bios) Jumper; Ez Debug Led: Debug Led Indicators - MSI B450M PRO-M2 User Manual [Page 17] | ManualsLib
burayı bir inceleyip, deneyin. Olmazsa flaş belleğe biosu atıp yine bu yöntemle açmayı deneyin. Araştırmaya devam ediyorum
Tepki yoksa on-off tuşunun jumperini kontrol edin veya psu bağlantılarını. Çok ta kurcalamayın isterseniz yarın gönderin gitsin olmazsa, geçmiş olsun...Çok teşekkür ederim uğraşınız için ama ben kendi bilgisayarımı kurup, söküp temizleyip tekrar birleştirecek kadar bilgiye sahibiyim. Açıkçası 2. ve 3. adımda terimler biraz uzak kaldı bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de şöyle bir durum var, bilgisayardan hiçbir tepki alamıyorum şu an, yani görüntü gelmemesinin üzerine bir seviye daha atladık. Şu anda ne ışıklar ne fanlarda hareket var. Hareketsiz sessiz sedasız yerinde duruyordu. Flash’la güncellemeyi yapmak o durumda nasıl olacak
Tepki yoksa on-off tuşunun jumperini kontrol edin veya psu bağlantılarını. Çok ta kurcalamayın isterseniz yarın gönderin gitsin olmazsa, geçmiş olsun...
Kasayı al götür hiç uğraşma. Yapıp versinler...Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada tamamen sistemden tepki alamıyor olmam normal mi bilmiyorum ama sadece anakartın düzelmesiyle sistem açılır mı acaba? Yoksa kalan parçalarda da bir sıkıntı var mıdır, anakart en kilit parça ama en azından fanlar vs. açılmalı değil mi?