Arama sonuçları: *

1. H

Alt+Tab yapınca görüntü takılı kalıyor

ek olarak discordda yayın açtığımda ekranımı izleyen insanlarda her şey normal benim ekranımda donuyor.
  2. H

Alt+Tab yapınca görüntü takılı kalıyor

Merhaba arkadaşlar, Tek monitör kullanıyorum bilgisayarımda şöyle tuhaf bir sorun var: Alt+Tab ile uygulamalar arasında geçiş yaptığımda ekranda görüntü donmuş gibi kalıyor. Aslında pencere geçişi gerçekleşiyor (örneğin müzik çalmaya devam ediyor veya tıklama sesi geliyor), ama görüntü...
  3. H

STEAM İNDİRME HIZI NEDEN DÜŞÜK?

bu değere göre steam de gayet normal indirme hızı alıyosun
  4. H

speedtest hız testi yapıp atabilir misin
  5. H

50 Mbps 6.25 MB/s
  6. H

Security Boot Kapalı Kurulum Yapmak

bildiğim kadarıyla secure boot'u formattan önce yada sonra açılması bir şey değiştirmiyor(önce açsanda olur sonra açsanda). 1687991335 uefi olarak format attınız değilmi ?
  7. H

İşlemci değişimi sonrası ekran gelmiyor

bunları yapmanıza rağmen görüntü gelmez ise işlemciyi söküp pinleri kontrol edin sorun varmı diye
  8. H

çok garip bios güncel ve diğer işlemciyle sistem açılıyorsa işlemcide sorun ararım ben
  9. H

bios a falan girebiliyormusunuz
  10. H

sorun işlemcide olabilir belki 2. el mi aldınız
  11. H

ekran kartı varmı sisteminde apu işlemciden geçtiğin için soruyorum
  12. H

Çözüldü✓ Bios update yaptım işlemci değiştim böyle bir ekran geldi ne yapmalıyım?

teşekkürler hocam açıldı bir sorun olmaz değilmi bitlocker encryption falan yazıyo
  13. H

bilgisayarımdan eski performansı alamıyorum

11400f ve 3060 var ben 200 zor alıyorum
  14. H

Acer Nitro 5 AN515-45 Laptop`un Valorant'ta Düşük FPS Sorunu

fark etmez dual channel farkı işte tek ram olmak yerine 4+4 olması bile bu kadar etki yapıyor
  15. H

Acer Nitro 5 AN515-45 Laptop`un Valorant'ta Düşük FPS Sorunu

ram farkı izlediğin videoda muhtemelen 8+8 dual channel ram kullanılıyordur
  16. H

Valorant Hata Mesajı Vermeden Kendi Kendine Kapanıyor

bu ara bana da olmaya başladı özellikle oyunu açıp ilk maçıma girdiğimde ilk round crash yiyorum sonra tekrar açtığımda birdaha yemiyorum
  17. H

Oyunlarda anlamsız düşük fps alıyorum

bu ekrandayken biraz aşağıya inin pc diye bi seçenek çıkacak orda 1920x1080 seçip bakarmısınız belki 144hz seçeneği çıkar
  18. H

bende fps i çok takıntı yapardım eğer fps göstergesini kapatırsanız ve 8gb daha ram eklerseniz tüm sorun çözülecek emin olun çünkü bende çözdü :)
  19. H

8gb ram olması aşırı fazla etki ediyor 16 ya çıkarırsanız fps büyük ölçüde artacaktır 1671326495 ve izlediğiniz test videolarında genelde 16gb ram kullandıkları için sizin aldığınız değerlerden yüksek oluyor. 1671326597 bu arkadaşın videosunu izle 10 fps video kaydından dolayı azaldıgını...
Geri