- Reaksiyon skoru
- 1,000
bilmiyorum hocam umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür, iyi akşamlar.psu 650w ryzen 5 5600 e nasıl yetmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
65w zaten işlemci
bilmiyorum hocam umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür, iyi akşamlar.psu 650w ryzen 5 5600 e nasıl yetmez
65w zaten işlemci
iyi akşamlar hocambilmiyorum hocam umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür, iyi akşamlar.
Gpu belki sıkıntılı olabilirsıfır ürün kapalı kutu
ryzen 5 5600 takılıyken görüntü dahi gelmiyor eskisini taksam gelirbios a falan girebiliyormusunuz
çalışan gpu nasıl sıkıntılı olsunGpu belki sıkıntılı olabilir
çok garip bios güncel ve diğer işlemciyle sistem açılıyorsa işlemcide sorun ararım benryzen 5 5600 takılıyken görüntü dahi gelmiyor eskisini taksam gelir
çalışan gpu nasıl sıkıntılı olsun
ekran kartına takılı hem dp hemde hdmi denedim olmadıgörüntü kablosu anakarata mı takılı? Belki ondan gelmiyordur görüntü
deniyorumramleri sök tak yapın 1 ram ile görüntü deneyin , ekran kartından alıyorsunuzdur dıye dusunuyorum monıtor bağlantısı vs anakarttan olmucak ve ramlerı komple sokup 1 tanesını takın oturduğundan emin olun
şu an dediğiniz şekilde bekliyorumİşlemciyi çıkar tak yapıp bios pili çıkık şekilde psu yu kapatıp 10 dakika bekler misiniz? Ramlerin bir tanesini çıkartıp deneyin olmadı slotunun yerini de değiştirin.
baktım tekrardan ok yonünde dogru takiliYanlış takmadığına eminsin değil mi istersen tak çıkar yap bi bak işlemciye
Çoğu zaman bu yöntem gözden kaçırılıyor ama çoğu zaman bunu yapmak sorunu çözüyor. Klavye ışıkları veya mouse ışıkları falan da gelmiyor değil mi ekranla beraber? Eğer öyleyse sorunun çözümü çok yüksek ihtimalle budurşu an dediğiniz şekilde bekliyorum
bunları yapmanıza rağmen görüntü gelmez ise işlemciyi söküp pinleri kontrol edin sorun varmı diyeekran kartına takılı hem dp hemde hdmi denedim olmadı
deniyorum
şu an dediğiniz şekilde bekliyorum
baktım tekrardan ok yonünde dogru takili