Valorant Hata Mesajı Vermeden Kendi Kendine Kapanıyor

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
16,582
İlk başta hata vermiyor sanıyordum ama otomatik bir hata kopyalamış sanırsam, yapıştır yapınca bu kod çıkıyor:
Kod:
Fatal error!

Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION reading address 0xffffffffffffffff IP: 0x00007ffbd56bea32

0x00007ffbd56bea32 (module + 0x000000000008EA32) ntdll.dll!UnknownFunction []

Crash in runnable thread TaskGraphThreadNP 0
Yardımcı olur musunuz lütfen

İlk başta hata vermiyor sanıyordum ama otomatik bir hata kopyalamış sanırsam, yapıştır yapınca bu kod çıkıyor:
Kod:
Fatal error!

Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION reading address 0xffffffffffffffff IP: 0x00007ffbd56bea32

bu ara bana da olmaya başladı özellikle oyunu açıp ilk maçıma girdiğimde ilk round crash yiyorum sonra tekrar açtığımda birdaha yemiyorum

bu ara bana da olmaya başladı özellikle oyunu açıp ilk maçıma girdiğimde ilk round crash yiyorum sonra tekrar açtığımda birdaha yemiyorum
Ben bayağıdır girmiyordum ve daha önce de hiç böyle bir hata ile karşılaşmamıştım. Korktum bi an :D

Kod:
Fatal error!

bugün olan bir sıkıntı hocam bende de 2 kez oldu oyunu terk ettı girmedim bir daha

Windows CMD penceresini açıp şu komutları sırasıyla uygular mısın. Daha sonra bilgisayara reset atman gerekiyor;

Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
sfc /scannow

denermisin geri dönüş yap olmazsa

2 gün önce aynısı bana oluyordu ilk raund başında tak diye atıyordu tekrar girince birdaha atmıyor. 2 gündür olmuyor bakalım

Windows CMD penceresini açıp şu komutları sırasıyla uygular mısın. Daha sonra bilgisayara reset atman gerekiyor;

Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
sfc /scannow

denermisin geri dönüş yap olmazsa
Yaptım bakalım yarın işten çıkınca denerim, teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri