Arama sonuçları: *

1. H

Çözüldü✓ MUGELLO-6700XT aldım açılmıyor

Ekran gelmiyorsa monitörün kablosunu ekran kartına takmamışsındır. Kasaya hiç ışık elektrik gelmiyors psu kapalıdır.
  2. H

Bu sisteme 550 watt psu yeter mi???

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-sisteme-550-watt-psu-yeter-mi.744099/#post-7024148 Sabah da aynı konuyu açtın, 550w yeter.
  3. H

Rx 6600 ve i3 12100f ile soğutucu olmadan yüksek oyunlar oynanabilir mi?

Kasan mesh değilmiş belki biraz ısınabilir ama yine de ilk etapta msi afterburner yazılımı ile kontrol edersein 75'leri geçiyorsa bir tane kule tipi işlemci soğutucusu alırsın. Onun da konusunu açınca forumdakiler yardımcı olur. Deepcool ag400 veya ak400 ideal olur ama şimdilik stok fan ile bir...
  4. H

Rx 6600 ve i3 12100f ile soğutucu olmadan yüksek oyunlar oynanabilir mi?

i3 12100f stok soğutucu ile kendini idare edebilen bir işlemci. Öyle inanılmaz ısınmıyor. Kasa mesh ise hiçbir sorun olmaz. 1 sene stok fanla kullandım rtx 2060 ile sorun yaşamadım.
  5. H

Gaming gen tr Hazır sistem aldım çalışmıyor

Sistemi atsana belki bios'u eski anakarta yeni nesil bir işlemci takıldığı için görüntü gelmiyor olabilir.
  6. H

Yeni pc aldım msı anakart bıos dan çıkmıyor

Kule tipi soğutucu kalsın, i5 12400f ısınabiliyor ben de aldım.
  7. H

Yeni aldığım sistemden ekrana görüntü gelmiyor

Yarın çalışma saatleri içerisinde site üzerinden canlı desteğe ulaşın ordaki arkadaş sizi yönlendirir veya telefonla arayın.
  8. H

Bütün sistemi gönderirseniz yaparlar diye tahmin ediyorum ama gerek yok w11 kurmak kolay bir tane pc'den indirip usb'ye rufus programı ile yazdırın. technopat'ın rehber videosu var 2 dakikalık bir şey.
  9. H

Hayır 6 aylık deneme sürümü kuruyorlar bazen w10 kuruyorlar, bazen w11 kuruyorlar. Ben geçen sene PC Hocası GG6 almıştım kurulu gelmişti her şey. Yine 5-6 ay evvel bir tanıdığım mağazadan internette gördüğü hazır sistemi aldı yine her şeyini kurulu verdiler ama ona w10 kurmuşlardı. İki sistem de...
  10. H

Anakart b660m-k imiş istese de takamazmış. Ekran kartının iki yuvasını da denemek dışında benim de aklıma başka bir şey gelmiyor. Gaming.gen.tr canlı destek ile görüşün normalde hazır sistemlere w11 kurup yolluyorlar onların da görüntü alabilmesi için bios'u güncellemeleri şart ben de...
  11. H

Mesajları okuyup aynısını yazmaya gelmiştim acaba dedim anakartı üst seviye bir anakart da anakartın üstünde DP yuvası var ve oraya takmış olabilir mi diye düşündüm.
  12. H

Çözüldü✓ R5 3500 ve RTX 2060 Darboğaz sorunu.

Diğer oyunları bilemeyeceğim ama redfall bozuk çıkmış bir oyun, youtube'da sistemini aratıp diğer insanlar kaç fps alıyorlar bir bakabilir, onların karşılaştırmalarını da izleyebilirsin.
  13. H

3060 12 gb asus duallı sistem

Sağlar sağlamasa zaten o kısımdan özelleştirmeye izin vermezdi. LGA 1700 soketi 13. nesil işlemcileri destekliyor.
  14. H

SSD kısmını sonradan da yükseltirsin veya ram'i de incehesap vb kampanyalı satış yapan firmalardan alarak daha ucuz yükseltirsin ama senin bileceğin iş.
  15. H

Gayet iyi de benim tavsiye bunu almak yerine; https://www.gaming.gen.tr/urun/279103/nurburg-3070-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Şunu almak olur. 21500'e düşmüştü fiyatı yine artmış. Ya da...
  16. H

Parçalar güzel de fiyat ne kadar? Muhtemelen hazır sistemlerden pahalıya gelecek.
  17. H

Mikrofonu 2.0 usb taksam performans kaybeder miyim?

Tabii ki de hayır. Boşuna 3.0'ı meşgul etmemen mantıklı olur.
  18. H

Evet farklı bir bilgisayardan w11 indirip, usb’ye yazmanız lazım rufus programı ile. Youtube - technopat’ta videosu var. İndirdikten sonra 2 dakikalık bir işlem. Hayırlı olsun. Ben de aldım da kargo ile bekleyeceğim. Thermaltake kasa ve fanları nasıl sessizler mi? Kafamdaki tek soru işareti bu :)
  19. H

Vatan’dan aldıysan %95 freedos’tur. Windows 11 indirip, usb’e at. Sonrasında da boot bölümünden 1. sıraya usb’yi al ve w11 yükle. Bu arada dostum bu PC Hocasının çıkardığı i5 12400f + msi 3060 sistem mi? Eğer öyleyse mağazadan mı almıştın çok hızlı almışsın. 🙂
Top Bottom