Arama sonuçları: *

1. ibobaran6333

Asus VG249QL3A Beyaz Cizgiler

Arkadaslar merhaba kardesime Asus VG249QL3A almistik. Bugun geldi ve kurduk ama şöyle bi problem var. Ne zaman 180hz ye alsak ekrande beyaz cizgiler gidip geliyor. 144hz de bi sikinti yok 165hz de ise bazen oluyor. Baska bi ppst da bi arkadasin dp kablosu degistirerek duzelttigini gordum ama...
  2. ibobaran6333

Pc Açılmıyor Lütfen yardım edin

Maalesef
  3. ibobaran6333

Evet 1601589785 Knk aklına bi fikir geldimi
  4. ibobaran6333

Tam surda yanıp sonuyo 1601589558 O arka taraf yanıtı attığım yanıp sönme oluyor
  5. ibobaran6333

hayır ikiside aynı
  6. ibobaran6333

ekran kartı fanları sabahda dönmüyodu sonradan ısındıkça dönmeye başlıyor sanırım 1601588953 zaman ayırıpyardım ettigin için saol yinede 1601589006 bios a hiç girmedim ama sadece şu american bilmem ne diye yazan yere geldim ondan sonra kapamıstım pc yi bu arada bios pilinide çıkarıp denedim...
  7. ibobaran6333

hep dönüyor
  8. ibobaran6333

baktım auled1 yazıyor 1601588177 kablolara baktım tv den baglıyorum hdmı ile sabah baglanmıstı bugun baglanmıyor çıkar tak yaptım o şekildede olmadı
  9. ibobaran6333

kasa çalısıyor işlemci fanı ve fanlar dönüyor 1601587886 bilmiyorum gözükmüyor maalesef
  10. ibobaran6333

asus b450m k 1601587660 pc açılıyor ama ekran gelmıyor bios pilini çıkardım açmayı denedim açılmadı sonra takıp tekrar denedim yine açılmadı açılmadı derken ekran gelmedi
  11. ibobaran6333

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun sabah pc yi tamamlamıştım denedim ve açılmıştı hiç bi sorun olmadan neyse sonra kapadım windows kurmak için eski pc den flaş i hazırladım neyse bi pc yi acayim dedim açılmıyor görüntü gelmiyor anakart daki sarı ışık yanıp sonuyo ve normalde açtığımda fanlar aynı...
  12. ibobaran6333

odadaki böcek nasıl öldürülür

tabure varsa ters çeviip oraya fırlat ya da başka sert bi cisimle ya da babanı uyandır
  13. ibobaran6333

Rtx 2060 fortnite render olmama sorunu

ayarlar dan görüş uzaklıgını arttırdınmı
  14. ibobaran6333

Bağlantınız Gizli Değil Sorunu

Arkadaşlar bazen int de dolaşırken bi anda bağlantınız gizli değil diyo ve 1dk boyunca hiç birşeye giremiyorum internet kopmus gibi bu son günlerde aşırı olmaya başladı bıktırdı artık bunun çözümü ne pc nin saati güncel geride veya ilerde değil 1592048338 foto benim değil bu arada
  15. ibobaran6333

Reaksiyon skoru ?

haklısın ya bende günde 1 2 kez karsılasıyorum bilinçsiz adamlarla kendi malları hariç her şeyi kötülüyorlar
  16. ibobaran6333

Reaksiyon skoru ?

yok knkm bende biraz sert bi dille söylemiş olabilirim kusura bakma yanı dedigim gibi aktif olum güzel bi dille insanlara yardım edersen seninde artar reaksiyon puanın
  17. ibobaran6333

Reaksiyon skoru ?

knk reaksiyon için grupta takılıyosan hiç durma bile buralarda ki kimsenin hile yapcagını düşünmüyorum bu grupta her sanıye aktıf olan çok kişi gordum
  18. ibobaran6333

APEX FPS İM DÜŞTÜ

apex ten kaynaklı olabilir yeni sezon falan da gelicek bug dolu suan oyun bende de int iyi olmasına ragmen feci lag var
  19. ibobaran6333

[ÇÖZÜLDÜ] Ekrana görüntü gelmiyor (yeni nesil sistemde)

Nasıl düzelttiniz @EminnTR
Top Bottom