Neler Yeni

[ÇÖZÜLDÜ] Ekrana görüntü gelmiyor (yeni nesil sistemde)

EminnTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Emin Altaylı
PCH E Class sistem almıştım daha sonra kasa değiştirmek zorunda kaldım kasa değiştirdikten sonra onboard da GPU modun da ekrana fanlar dönmesine rağmen görüntü gelmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim büyük ihtimalle montaj yaparken hata yaptım sanırım

@Abdullah Hacıgül

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
İşlemciyi yanliş takmış olabilirsin, ramleri tam oturtmamış olabilirsin. Once ramler 2 slot da doluysa birini çıkar . Sonra kasada takılı olan Rami sok diğer slota tak calistirmayi dene. 2 Rami de tüm slotlari deneyip çalıştırmayı dene . Tek ramse aynı şekilde farklı slotlara takip calistirmayi dene. Olmazsa ekran kartını tamamen sök onboarda bağla . Yine olmazsa işlemciyi kontrol et. En son çare monitörü değiştirip dene.
düzenleme: BIOS pilini sök 15 saniye bekle tekrar tak sistemi çalıştırmayi dene. Son olarak SSD veya HDD ne kullanıyorsan söküp açmayı dene sonra tekrar tak . Aklıma gelen her şeyi yazdım

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
hocam daha detaylı anlatırmısınız yada video ile

EminnTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Emin Altaylı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemciyi yanliş takmış olabilirsin, ramleri tam oturtmamış olabilirsin. Once ramler 2 slot da doluysa birini çıkar . Sonra kasada takılı olan Rami sok diğer slota tak calistirmayi dene. 2 Rami de tüm slotlari deneyip çalıştırmayı dene . Tek ramse aynı şekilde farklı slotlara takip calistirmayi dene. Olmazsa ekran kartını tamamen sök onboarda bağla . Yine olmazsa işlemciyi kontrol et. En son çare monitörü değiştirip dene.
düzenleme: BIOS pilini sök 15 saniye bekle tekrar tak sistemi çalıştırmayi dene. Son olarak SSD veya HDD ne kullanıyorsan söküp açmayı dene sonra tekrar tak . Aklıma gelen her şeyi yazdım
Anakarta buzzer speaker takıp sorunu tespit ederek çözdüm birde rami ve bios pilini çıkartıp yeniden taktım

EminnTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Emin Altaylı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@ibobaran6333 @Ultimatom Rami ve bios pilini çıkarıp yeniden takdım birde anakarta speaker takıp çıkan seslerin sayısının anlamına baktım

Top Bottom