Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Ekran kartı fanları dönüyor mu?hep dönüyor
Ekran kartı fanları dönüyor mu?hep dönüyor
Yapmış arkadaş.Ben RAM overclock yaptığım zaman aşırı yüksek bir değer vermiştim ve BIOS u bozmuştum. Bios bozulduktan sonra PC yi açınca bütün ışıklar açılıyordu ama görüntü gelmiyordu ve tüm fanlar son hız dönüyordu çok ses çıkarıyorlardı. Sizin Bios a bir şey olmuş gibi duruyor CMOS Reset yapabilirsiniz Bios pilini çıkarıp takarak
ekran kartı fanları sabahda dönmüyodu sonradan ısındıkça dönmeye başlıyor sanırımEkran kartı fanları dönüyor mu?
zaman ayırıpyardım ettigin için saol yinedeYapmış arkadaş.
Ben anlamadım kusura bakma düşündüm herşeyi ama bulamadım bir şey.
bios a hiç girmedim ama sadece şu american bilmem ne diye yazan yere geldim ondan sonra kapamıstım pc yi bu arada bios pilinide çıkarıp denedim ama olmadıBen RAM overclock yaptığım zaman aşırı yüksek bir değer vermiştim ve BIOS u bozmuştum. Bios bozulduktan sonra PC yi açınca bütün ışıklar ve RGBler açılıyordu ama görüntü gelmiyordu ve tüm fanlar son hız dönüyordu çok ses çıkarıyorlardı. Sizin Bios a bir şey olmuş gibi duruyor CMOS Reset yapabilirsiniz Bios pilini çıkarıp takarak
Kral nasıl açılmıyor ya sıfır sistem nasıl açılmaz ramler aynı dimi farklı marka kullanmadın?ekran kartı fanları sabahda dönmüyodu sonradan ısındıkça dönmeye başlıyor sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaman ayırıpyardım ettigin için saol yinede
hayır ikiside aynıKral nasıl açılmıyor ya sıfır sistem nasıl açılmaz ramler aynı dimi farklı marka kullanmadın?
Cpu girişini 8 pin şeklinde taktın dimi başıma geldi biliyorum 4 pin takınca görüntü gelmemişti.hayır ikiside aynı
O arka taraf yanıtı attığım yanıp sönme oluyorAlıntıyı görüntüle
Neresinde yanıyor ışık işaretleyip atar mısın?
Evettvde birden fazla hdmi girişi olduğu için tv ayarlarında bütün hdmi kanallarını açıp baktın mı
Knk aklına bi fikir geldimiAlıntıyı görüntüle
Neresinde yanıyor ışık işaretleyip atar mısın?