Neler Yeni

Pc Açılmıyor Lütfen yardım edin

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben RAM overclock yaptığım zaman aşırı yüksek bir değer vermiştim ve BIOS u bozmuştum. Bios bozulduktan sonra PC yi açınca bütün ışıklar ve RGBler açılıyordu ama görüntü gelmiyordu ve tüm fanlar son hız dönüyordu çok ses çıkarıyorlardı. Sizin Bios a bir şey olmuş gibi duruyor CMOS Reset yapabilirsiniz Bios pilini çıkarıp takarak

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben RAM overclock yaptığım zaman aşırı yüksek bir değer vermiştim ve BIOS u bozmuştum. Bios bozulduktan sonra PC yi açınca bütün ışıklar açılıyordu ama görüntü gelmiyordu ve tüm fanlar son hız dönüyordu çok ses çıkarıyorlardı. Sizin Bios a bir şey olmuş gibi duruyor CMOS Reset yapabilirsiniz Bios pilini çıkarıp takarak
Yapmış arkadaş.
Ben anlamadım kusura bakma düşündüm herşeyi ama bulamadım bir şey.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Ekran kartı fanları dönüyor mu?
ekran kartı fanları sabahda dönmüyodu sonradan ısındıkça dönmeye başlıyor sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapmış arkadaş.
Ben anlamadım kusura bakma düşündüm herşeyi ama bulamadım bir şey.
zaman ayırıpyardım ettigin için saol yinede

Ben RAM overclock yaptığım zaman aşırı yüksek bir değer vermiştim ve BIOS u bozmuştum. Bios bozulduktan sonra PC yi açınca bütün ışıklar ve RGBler açılıyordu ama görüntü gelmiyordu ve tüm fanlar son hız dönüyordu çok ses çıkarıyorlardı. Sizin Bios a bir şey olmuş gibi duruyor CMOS Reset yapabilirsiniz Bios pilini çıkarıp takarak
bios a hiç girmedim ama sadece şu american bilmem ne diye yazan yere geldim ondan sonra kapamıstım pc yi bu arada bios pilinide çıkarıp denedim ama olmadı

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
ekran kartı fanları sabahda dönmüyodu sonradan ısındıkça dönmeye başlıyor sanırım

zaman ayırıpyardım ettigin için saol yinede
Kral nasıl açılmıyor ya sıfır sistem nasıl açılmaz ramler aynı dimi farklı marka kullanmadın?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
QzgpSKZNEuPcdAoI_setting_fff_1_90_end_1000.png

Neresinde yanıyor ışık işaretleyip atar mısın?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
B450M S2H olsa anakart daha yardım edebilirdim normalde S2H da CMS_RESET pinlerine tornavida dokundurunca bu sorun düzeliyordu ama B450M-K da bu pinler yok

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
tvde birden fazla hdmi girişi olduğu için tv ayarlarında bütün hdmi kanallarını açıp baktın mı

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Top Bottom