Şimdi olayı baştan anlatıyorum bundan birkaç ay önce bios güncellemesi yapmak için flaşımı ayarladım biosa girdim ancak m-flaş seçeneğine bastığım an sistem kitlendi görüntü gitti neyse cmos sıfırla flaş bios yap derken sistemi kurtardım bu arada anakartım msı b650 tomahawk wifi neyse dün yeni bi bios sürümü yayınladıklarını gördüm bu sürüm beta değil bu arada ve bu benim yaşadığım sorunu düzelttikleri yazıyordu bende bu yüzden güncellemek istedim flaşımı ayarladım ekstradan bi flaşıda flaş back için ayarladım neyse biosu açtım m-flaşa bastım yine ekran gitti sonra flaş back denedim sistem bir kere açıldı windowsa girdim sonra yeniden başlatiyim dedim başlarken siyah ekranda kaldı ve anakartta boot ışığı yandı neyse sonra cmos sıfırlayıp tekrar flaş back yaptım felan yine aynı sorun oldu sonra tekrar denedim flaş back yapmayı ama şimdide ışık yanıp sönüyor ve hiç duruyor sistem gelmiyor 1 saat bekledim öyle olmayınca başka bir flaş hazırladım herşeyi doğru yaptım flaşda yine yanıp sönmeye başladı pc açıldı felan ama yanıp sönme bitmiyor ve ekran gelmiyor ne yapmam lazım