Arama sonuçları: *

1. I

3060 Ti ve Ryzen 5 5600 nasıl darboğaz yapabilir?

istiyorsa GDDR 79 olsun arkadaş.. Ryzen 5 5600'den bahsediyoruz. Darboğazın D si bile olamaz normalde ^^
  2. I

pc mi elektrik kesintisinden nasıl korurum

akım korumalı priz de korur, kaliteli konnektörleri olan pahalı bir psu da korur.. bütçene göre kendini koru YTD
  3. I

Çözüldü✓ PC'nin kapanması uzun sürüyor

windows + R tuşuna basarak %temp% komutunu gir açılan dosyaların tamamını komple sil. Geri dönüşüm kutusuna değil komple silersen biraz daha hızlanabilir. Ayrıca sürücülerin güncelliğini kontrol et son olarak pc'yi yavaşlatan birkaç virüs olabiliyor antivirüs programın varsa manuel olarak uzun...
  4. I

Rx 5700XT ve RX 6800 16 Gb kartımı RTX 3070Tİ ile takas ettim.Sizce değer mi?

estağfurullah öyle demek istemedim. sadece inanmakta güçlük çekiyorum
  5. I

Rx 5700XT ve RX 6800 16 Gb kartımı RTX 3070Tİ ile takas ettim.Sizce değer mi?

5700xt bile sadece tek başına 3060 12GB performansı veriyor.. Hala çok güzel kısacası.. Bir de üstüne 16GB vRAM 6800 ? kamera şakası olmalı
  6. I

YENİ PC AMD RYZEN MASTER YÜKLERKEN GÖRÜNTÜ GİTTİ

bios pilini pc kapalıyken ^^ yuva tırnaklarını kırmadan dikkatli bir şekilde çıkarıp tekrar takarsanız yüksek ihtimalle sorun çözülebilir
  7. I

UNCHARTED 6500XT DE AKICI OYNANIRMI

6500xt alınmaz en kötü 6GB düz 1660 ya da 1660s/ti olabilir her üçü de
  8. I

Darboğaz yaşar mıyım, Sistemimde herhangi bir darboğaz olur mu ?

arc 770 bile besler o işlemci YTD
  9. I

Ryzen 3600 5500xt düşük fps sorunu

normalde uninstall . bat dosyası olması lazım fakat olası kalıntıları engellemek için ddu ile komple silin, bu sürümü komple kaldırdığınızdan emin olduktan sonra dediğim versiyonu indirip yükleme işlemi ile birlikte yeniden başlatmak faydalı olabilir.. problem yine devam ederse en son anakart...
  10. I

bu çok yeni bir software sürümü zannediyorum ki 1 hafta bile olmadı yani sorunları veya eksikleri olabilir.. bunun bir alt sürümü 23.9.1 amd kendi resmi sitesinden indirip restart yapıp tekrar denemekte fayda olabilir..
  11. I

muhtemelen whQL sertifikası olmayan sorunlu bir ekran kartı sürücüsünü bilmeden kurulum yaptınız. Radeon softwarenin en son WHQL sertifikasına sahip sürücüsünü kurup tekrar deneyin YA DA anakartın en son bios güncellemesine update yapın YTD
  12. I

2. el ürünlerime bu fiyat iyi mi

çok çok iyi fiyat seri sat gitsin.. 1660superi başka kim 3.5 k'ya alırdı ki? 6600 alınıyor o paraya 2.el
  13. I

R5 5500 RX6650XT FPS Drop Sorunu

ufak bir darboğaz yiyor işlemci o ekran kartıyla.. 2k dener misin?
  14. I

HDMI kablosu sorunu çözebilirmisiniz

bu işlem PC açıkken mi yapılıyor
  15. I

PC sürekli kapanıp açılıyor

psu de sorun olabilir elektrikler aniden gelip gitti mi? ya da herhangi başka bir benzeri durum yaşandı mı YTD
  16. I

Bir Türlü Çözemedim Acil Yardım!!

aynı sorunu ben de AMD driverinde yaşıyorum konuyu çözebildin mi
  17. I

Monitörde değisik bir şey oluyor

Hocam sorunu çözebildin mi, aynı sorunu ben de vega6 4300ge ile yaşıyorum bios güncellemelerinden tut da driverlere kadar yapmadığım değiştirmediğim yazılım kalmadı. Çözüm bulduysan beni de yeşillendirebilir misin?
Top Bottom