Işıklıysa alıyorumİyi yapmışsın kanka elimde köprü var ilgilenir misin?
Valla AMD'nin gözünü seveyim be Allah razı olsun çoğu kişiyi bilgisayar sahibi yaptı alnını öpmek lazımIşıklıysa alıyorum
Pazartesi buluşacağım adamla Nvidiaya ısınamadım takas iptal rx 5700xt ona satarım PSU problemli ise derim rx 5700Xt takas güzel bir psuya karşı yeter lan moral bozmayın şu 2-3 günlük dünyada tribe grdim hahahaaValla AMD'nin gözünü seveyim be Allah razı olsun çoğu kişiyi bilgisayar sahibi yaptı alnını öpmek lazım
Pazartesi buluşacağım adamla Nvidiaya ısınamadım takas iptal rx 5700xt ona satarım PSU problemli ise derim rx 5700Xt takas güzel bir psuya karşı yeter lan moral bozmayın şu 2-3 günlük dünyada tribe grdim hahahaaÜzücü bir durum nereden bakılırsa bakılsın yapılan eylemin mantıklı bir açıklaması yok geçmiş olsun.
Driver silmek,işlemciyi gösterdim sorunsuz,format attım fayda etmedi takılmalar yine mevcuttu.1 haftadı uğraştım dedim herhalde AMD sorunlu bu takılma çünkü aklıma başka bir şey gelmedi.Ne tür çözümler denediniz satmadan?
3070 bile Rx 6800 derdi.Pazartesi buluşacağım adamla Nvidiaya ısınamadım takas iptal rx 5700xt ona satarım PSU problemli ise derim rx 5700Xt takas güzel bir psuya karşı yeter lan moral bozmayın şu 2-3 günlük dünyada tribe grdim hahahaa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pazartesi buluşacağım adamla Nvidiaya ısınamadım takas iptal rx 5700xt ona satarım PSU problemli ise derim rx 5700Xt takas güzel bir psuya karşı yeter lan moral bozmayın şu 2-3 günlük dünyada tribe grdim hahahaa
Driver silmek,işlemciyi gösterdim sorunsuz,format attım fayda etmedi takılmalar yine mevcuttu.1 haftadı uğraştım dedim herhalde AMD sorunlu bu takılma çünkü aklıma başka bir şey gelmedi.
Ha çoktan verdin sandık verimsiz kötü bir takastı bencePazartesi buluşacağım adamla Nvidiaya ısınamadım takas iptal rx 5700xt ona satarım PSU problemli ise derim rx 5700Xt takas güzel bir psuya karşı yeter lan moral bozmayın şu 2-3 günlük dünyada tribe grdim hahahaa
Pazartesi buluşacağım adamla Nvidiaya ısınamadım takas iptal rx 5700xt ona satarım PSU problemli ise derim rx 5700Xt takas güzel bir psuya karşı yeter lan moral bozmayın şu 2-3 günlük dünyada tribe grdim hahahaa
Driver silmek,işlemciyi gösterdim sorunsuz,format attım fayda etmedi takılmalar yine mevcuttu.1 haftadı uğraştım dedim herhalde AMD sorunlu bu takılma çünkü aklıma başka bir şey gelmedi.
Üstüne yavrusunu da vermişRX 6800>RTX 3070Ti derim valla bu kıyasta Nvidia tarafını tutamam
Hayır kartı verdim onda şuan bir şey olursa takas değişimi iptal yani dükkanı var adamın.Diyeceğim Nvidia ısınamadım 6800 geri alacağım.Sonrada 5700XT alırsa 3000'e veririm psu sıkıntısı o 3000'e psu takaslarım 5700xt yi mevzu kapanır.Ha çoktan verdin sandık verimsiz kötü bir takastı bence
Gerçekleşti. kartı verdim onda şuan bir şey olursa takas değişimi iptal yani dükkanı var adamın.Diyeceğim Nvidia ısınamadım 6800 geri alacağım.Sonrada 5700XT alırsa 3000'e veririm psu sıkıntısı o 3000'e psu takaslarım 5700xt yi mevzu kapanır.Takas gerçekleşti mi gerçekleşmedi mi tam anlayamadım ben. Eğer takas gerçekleştiyse adamın insafına kaldın. Aldıklarımı vermiyorum derse vermez. Adam bile inanamamıştır bu takası gerçekleştirdiğine.
Ağlamasın diye verdim büyüyünce geri alacağım pazartesi yaniÜstüne yavrusunu da vermiş
Umarım geri verir alan arkadaşHayır kartı verdim onda şuan bir şey olursa takas değişimi iptal yani dükkanı var adamın.Diyeceğim Nvidia ısınamadım 6800 geri alacağım.Sonrada 5700XT alırsa 3000'e veririm psu sıkıntısı o 3000'e psu takaslarım 5700xt yi mevzu kapanır.
Gerçekleşti. kartı verdim onda şuan bir şey olursa takas değişimi iptal yani dükkanı var adamın.Diyeceğim Nvidia ısınamadım 6800 geri alacağım.Sonrada 5700XT alırsa 3000'e veririm psu sıkıntısı o 3000'e psu takaslarım 5700xt yi mevzu kapanır.
Ağlamasın diye verdim büyüyünce geri alacağım pazartesi yani
O ne ya kafayı mı yedin biz zaten en başta anlaştık,hoşuma gitmezsse pazartesiye kadar süre var.Yeri belli.Umarım geri verir alan arkadaş