Neler Yeni

Rx 5700XT ve RX 6800 16 Gb kartımı RTX 3070Tİ ile takas ettim.Sizce değer mi?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
ugurtekn
Valla AMD'nin gözünü seveyim be Allah razı olsun çoğu kişiyi bilgisayar sahibi yaptı alnını öpmek lazım
Pazartesi buluşacağım adamla Nvidiaya ısınamadım takas iptal rx 5700xt ona satarım PSU problemli ise derim rx 5700Xt takas güzel bir psuya karşı yeter lan moral bozmayın şu 2-3 günlük dünyada tribe grdim hahahaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üzücü bir durum nereden bakılırsa bakılsın yapılan eylemin mantıklı bir açıklaması yok geçmiş olsun.
Pazartesi buluşacağım adamla Nvidiaya ısınamadım takas iptal rx 5700xt ona satarım PSU problemli ise derim rx 5700Xt takas güzel bir psuya karşı yeter lan moral bozmayın şu 2-3 günlük dünyada tribe grdim hahahaa

Ne tür çözümler denediniz satmadan?
Driver silmek,işlemciyi gösterdim sorunsuz,format attım fayda etmedi takılmalar yine mevcuttu.1 haftadı uğraştım dedim herhalde AMD sorunlu bu takılma çünkü aklıma başka bir şey gelmedi.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
Muhammed efe

Driver silmek,işlemciyi gösterdim sorunsuz,format attım fayda etmedi takılmalar yine mevcuttu.1 haftadı uğraştım dedim herhalde AMD sorunlu bu takılma çünkü aklıma başka bir şey gelmedi.
3070 bile Rx 6800 derdi.

Hydranoid

80+ Bronze

Ha çoktan verdin sandık :D verimsiz kötü bir takastı bence

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,513
İsim
Hacı
Takas gerçekleşti mi gerçekleşmedi mi tam anlayamadım ben. Eğer takas gerçekleştiyse adamın insafına kaldın. Aldıklarımı vermiyorum derse vermez. Adam bile inanamamıştır bu takası gerçekleştirdiğine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
ugurtekn
Ha çoktan verdin sandık :D verimsiz kötü bir takastı bence
Hayır kartı verdim onda şuan bir şey olursa takas değişimi iptal yani dükkanı var adamın.Diyeceğim Nvidia ısınamadım 6800 geri alacağım.Sonrada 5700XT alırsa 3000'e veririm psu sıkıntısı o 3000'e psu takaslarım 5700xt yi mevzu kapanır.

Takas gerçekleşti mi gerçekleşmedi mi tam anlayamadım ben. Eğer takas gerçekleştiyse adamın insafına kaldın. Aldıklarımı vermiyorum derse vermez. Adam bile inanamamıştır bu takası gerçekleştirdiğine.
Gerçekleşti. kartı verdim onda şuan bir şey olursa takas değişimi iptal yani dükkanı var adamın.Diyeceğim Nvidia ısınamadım 6800 geri alacağım.Sonrada 5700XT alırsa 3000'e veririm psu sıkıntısı o 3000'e psu takaslarım 5700xt yi mevzu kapanır.

Üstüne yavrusunu da vermiş 🤣🤣
Ağlamasın diye verdim :) büyüyünce geri alacağım pazartesi yani :)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,513
İsim
Hacı
Hayır kartı verdim onda şuan bir şey olursa takas değişimi iptal yani dükkanı var adamın.Diyeceğim Nvidia ısınamadım 6800 geri alacağım.Sonrada 5700XT alırsa 3000'e veririm psu sıkıntısı o 3000'e psu takaslarım 5700xt yi mevzu kapanır.

Gerçekleşti. kartı verdim onda şuan bir şey olursa takas değişimi iptal yani dükkanı var adamın.Diyeceğim Nvidia ısınamadım 6800 geri alacağım.Sonrada 5700XT alırsa 3000'e veririm psu sıkıntısı o 3000'e psu takaslarım 5700xt yi mevzu kapanır.

Ağlamasın diye verdim :) büyüyünce geri alacağım pazartesi yani :)
Umarım geri verir alan arkadaş 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
ugurtekn
Pazartesi herkesi bilgilendireceğim,konuları takip edin niye böyle bir gereksinim duydum onuda bilmiyorum ama kardeş gibi olduk işte dayı sorgulamayın hahahaha.2-3 Günlük dünya bugünün yarını yok can sıkmayada gerek yok(kendimi avutuyorumdur) iyi geceler.

Umarım geri verir alan arkadaş 🤣
O ne ya kafayı mı yedin biz zaten en başta anlaştık,hoşuma gitmezsse pazartesiye kadar süre var.Yeri belli.

Hydranoid

80+ Bronze
Aynen öyle dünyanın sonu mu Allah korusun sonsuza kadar bizde kalmayacaklar sonuçta kart da bozulabilirdi ama abinin yaptığı ayıp bu arada bunun adı dolandırmak bildiğimiz yok mu dostun arkadaşın onun sisteminde dene güç kaynağıyla dene yer yaz güvenebilirsen yakınında adam varsa denersiniz belki. Bu bilgisayar işi biraz şey paranın para olduğu zamanda bir bilgisayarcı bir Ryzen 2200gsi olan tanıdığıma bin liraya R7 240 satmıştı :D hiçbir anlamda esnafa güven yok ama bilgisayarcıyla sanayiide ustayla uğraşacağına oho

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
5700xt bile sadece tek başına 3060 12GB performansı veriyor.. Hala çok güzel kısacası.. Bir de üstüne 16GB vRAM 6800 ? kamera şakası olmalı

Top Bottom