Arama sonuçları: *

1. kupır

Bluetooth usb dongle

Kayıt cihazı Bluetooth bağlantıları desteklemiyor olabilir. Kendi USB Dongle'ı olan kablosuz mouse deneyebilirsiniz.
  2. kupır

Yayıncılık konusunda bilgisi olan bakabilirmi ?

Kesin bir şey söyleyebilecek bilgim yok ama RX6600 ile yayın yapıyorum, oyunlarda normal oynadığımla yayın sırasındaki FPS arasında ciddi bir fark yaşamıyorum. Siz ayrıca Elgato dediğiniz kart sanırım harici kayıt kartı gibi bir şey, nasıl işliyor bilmiyorum ama yayını bu karttan verip oyunu...
  3. kupır

eski pc için işletim sistemi önerisi

SSD eklemesine katılıyorum ama webte gezecek ve film izletecek bir bilgisayarı Windows ile yormaya gerek olmadığını düşünüyorum. Light-weight (düşük boyutlu) bir Linux distrosu kurabilirsiniz. Linux Mint önerebilirim, hem kurulumu çok kolay hem de son kullanıcının büyük ölçüde işine yarayacak...
  4. kupır

AMD Ekran kartı Driver güncellemesi

Bende videolarda donma olayı vardı, onu çözdü. Fazla sorunu yok, geçebilirsin
  5. kupır

AMD Adrenalin 23.10.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Deneyince sonucu söyleyebilir misin hocam? Ona göre güncelleyeceğim yoksa hiç bulaşmayayım
  6. kupır

AMD Adrenalin 23.10.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

System freeze or black screen when playing video files on Radeon™ RX 6000 Series Graphics Products. Şu sorun yüzünden eski drivera dönmüştüm, hatta sorun tarayıcıda falan sanmıştım. Düzelttikleri iyi olmuş
  7. kupır

Beyler bi anda şifrelerim değişti

Phishing mailleri değilse hızlı şekilde ve mümkünse başka bir cihazdan şifrelerini değiştirmeni öneririm.
  8. kupır

Valorant 200GB yer kaplıyor, bilmediğim uygulamalar var??

Valorant boyutu buglı görünüyor, bilmediğin uygulamalar da bilgisayardaki çeşitli uygulamaların çalışması için çalışma motoru. Virüs falan değiller endişe etme, silmene gerek yok.
  9. kupır

Ekran kartımda arıza olabilirmi

Emülatörde oynadığın için 60 FPS kilidi olabilir.
  10. kupır

Discord'u tamamen kaldıramama sorunu

Ekranda beliriyor derken update ekranı mı geliyor yoksa komple Discord hesabınıza girilmiş şekilde Discord mu geliyor?
  11. kupır

Yeni hazır sistemde windows etkinleştir yazısı?

Ucuz Windows key alacak arkadaşlara şöyle ufak bir tüyo verebilirim; Aldığınız keyi aktifleştirdikten sonra CTRL + R ile "Çalıştır" ekranını açıp çıkan ekrana "cmd" yazıp komut istemcisini açın. Komut istemcisi ekranına "slmgr /dli" yazıp Enter'a basın. Ufak bir mesaj ekranı gelecek. Gelen mesaj...
  12. kupır

rx6600 stabil ekran kartı driver sürümü

Son sürüm şu anlık stabil. Forza'da FPS sorunu yaşamaya başlamıştım, son sürüme geçince düzeldi.
Top Bottom