2 tane geldi değiştirdim fakat bazi şeyleri gmailin çöp kutusuna atmiş nasil olsuysa virus herhaldePhishing mailleri değilse hızlı şekilde ve mümkünse başka bir cihazdan şifrelerini değiştirmeni öneririm.
Hepsini hatirlamiyorum ama mail gelenleri değiştirdimelindeki tüm teknolojik aletlere format at (pc,laptop,telefon,tablet) ve şifrelerini (tüm kayıtlı oldugun yerler) değiştirip herkesi oturumdan at
bence hepsini değiştir reis sonucta virüs bilgisayara girmiş öbür hesaplarınıda alabilir ve format at bence net bide hangı hesaplarına girdikiHepsini hatirlamiyorum ama mail gelenleri değiştirdim
Kanka ilk epic gitti sonra değisik bi site gittibence hepsini değiştir reis sonucta virüs bilgisayara girmiş öbür hesaplarınıda alabilir ve format at bence net bide hangı hesaplarına girdiki
epic gittiyse sıkıntı aga tavsiyem format atmandan yanaKanka ilk epic gitti sonra değisik bi site gitti
Attım attımepic gittiyse sıkıntı aga tavsiyem format atmandan yana
bu konuyu açarak ve yanıtlayarak daha fazla zaman kaybetmeyin direkt format atın her beklediğiniz an bir bilginiz çalan kişiye gidiyor olabilir ayrıca virüs nasıl yediniz ben bilinçli bir bilgisayar kullanıcısının virüs kolay kolay yiyeceğini sanmam yıllardır windows defender ile kullanırım bilgisayarı windows defenderdan çok bilgisayarı ben koruyorumBilgisayarımda takılırken bir anda mailime şifreler değişti mailleri gelmeye başladı
Virüs olabilirmi?
Ne yapabilirim
Yani bende anlamadim bende dikkatli kullanirim bilgisayaribu konuyu açarak ve yanıtlayarak daha fazla zaman kaybetmeyin direkt format atın her beklediğiniz an bir bilginiz çalan kişiye gidiyor olabilir ayrıca virüs nasıl yediniz ben bilinçli bir bilgisayar kullanıcısının virüs kolay kolay yiyeceğini sanmam yıllardır windows defender ile kullanırım bilgisayarı windows defenderdan çok bilgisayarı ben koruyorum![]()
dikkatli kullansaydınız virüs bulaşmazdı birşeyler indirmeyip bilinmeyen sitelere tıklamadığnıza eminmisinşzYani bende anlamadim bende dikkatli kullanirim bilgisayari