Neler Yeni

Beyler bi anda şifrelerim değişti

Tornaji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan
Bilgisayarımda takılırken bir anda mailime şifreler değişti mailleri gelmeye başladı
Virüs olabilirmi?
Ne yapabilirim

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Phishing mailleri değilse hızlı şekilde ve mümkünse başka bir cihazdan şifrelerini değiştirmeni öneririm.

Tornaji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Phishing mailleri değilse hızlı şekilde ve mümkünse başka bir cihazdan şifrelerini değiştirmeni öneririm.
2 tane geldi değiştirdim fakat bazi şeyleri gmailin çöp kutusuna atmiş nasil olsuysa virus herhalde

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Düşünerek zaman harcamak hata formatı at bütün şifreleri değiştir.

metemrc61

80+
elindeki tüm teknolojik aletlere format at (pc,laptop,telefon,tablet) ve şifrelerini (tüm kayıtlı oldugun yerler) değiştirip herkesi oturumdan at

Tornaji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan
elindeki tüm teknolojik aletlere format at (pc,laptop,telefon,tablet) ve şifrelerini (tüm kayıtlı oldugun yerler) değiştirip herkesi oturumdan at
Hepsini hatirlamiyorum ama mail gelenleri değiştirdim

Tornaji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan
bence hepsini değiştir reis sonucta virüs bilgisayara girmiş öbür hesaplarınıda alabilir ve format at bence net bide hangı hesaplarına girdiki
Kanka ilk epic gitti sonra değisik bi site gitti

Livaković

80+ Silver
Bilgisayarımda takılırken bir anda mailime şifreler değişti mailleri gelmeye başladı
Virüs olabilirmi?
Ne yapabilirim
bu konuyu açarak ve yanıtlayarak daha fazla zaman kaybetmeyin direkt format atın her beklediğiniz an bir bilginiz çalan kişiye gidiyor olabilir ayrıca virüs nasıl yediniz ben bilinçli bir bilgisayar kullanıcısının virüs kolay kolay yiyeceğini sanmam yıllardır windows defender ile kullanırım bilgisayarı windows defenderdan çok bilgisayarı ben koruyorum :)

Tornaji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan
bu konuyu açarak ve yanıtlayarak daha fazla zaman kaybetmeyin direkt format atın her beklediğiniz an bir bilginiz çalan kişiye gidiyor olabilir ayrıca virüs nasıl yediniz ben bilinçli bir bilgisayar kullanıcısının virüs kolay kolay yiyeceğini sanmam yıllardır windows defender ile kullanırım bilgisayarı windows defenderdan çok bilgisayarı ben koruyorum :)
Yani bende anlamadim bende dikkatli kullanirim bilgisayari

Top Bottom