Beyler bi anda şifrelerim değişti

Tornaji

80+
Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarımda takılırken bir anda mailime şifreler değişti mailleri gelmeye başladı
Virüs olabilirmi?
Ne yapabilirim

Phishing mailleri değilse hızlı şekilde ve mümkünse başka bir cihazdan şifrelerini değiştirmeni öneririm.

Phishing mailleri değilse hızlı şekilde ve mümkünse başka bir cihazdan şifrelerini değiştirmeni öneririm.
2 tane geldi değiştirdim fakat bazi şeyleri gmailin çöp kutusuna atmiş nasil olsuysa virus herhalde

Düşünerek zaman harcamak hata formatı at bütün şifreleri değiştir.

elindeki tüm teknolojik aletlere format at (pc,laptop,telefon,tablet) ve şifrelerini (tüm kayıtlı oldugun yerler) değiştirip herkesi oturumdan at

Bilgisayarımda takılırken bir anda mailime şifreler değişti mailleri gelmeye başladı
Virüs olabilirmi?
Ne yapabilirim
bu konuyu açarak ve yanıtlayarak daha fazla zaman kaybetmeyin direkt format atın her beklediğiniz an bir bilginiz çalan kişiye gidiyor olabilir ayrıca virüs nasıl yediniz ben bilinçli bir bilgisayar kullanıcısının virüs kolay kolay yiyeceğini sanmam yıllardır windows defender ile kullanırım bilgisayarı windows defenderdan çok bilgisayarı ben koruyorum :)

bu konuyu açarak ve yanıtlayarak daha fazla zaman kaybetmeyin direkt format atın her beklediğiniz an bir bilginiz çalan kişiye gidiyor olabilir ayrıca virüs nasıl yediniz ben bilinçli bir bilgisayar kullanıcısının virüs kolay kolay yiyeceğini sanmam yıllardır windows defender ile kullanırım bilgisayarı windows defenderdan çok bilgisayarı ben koruyorum :)
Yani bende anlamadim bende dikkatli kullanirim bilgisayari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,578
Üyeler
185,286
Son üye
Sacha Boey
Geri