Ekran kartımda arıza olabilirmi

Reaksiyon skoru
2
Rtx 3070 ve Ryzen 5 5500 sistem aldım vatandan ekran kartını deniyim diye PUBG mobile indirdim ama FPS en fazla 60 ve derop giriyor sebebi nedir başka oyunlarda FPS sorunu olurmu acaba yada ayarmi yapmam lazım

Pubg mobile yi emulatörden oynuyorsanız emulatörden olabilir başka bir oyunda da deneyiniz
Driverların hepsini yüklediyseniz olmaması lazım

Emülatörde oynadığın için 60 FPS kilidi olabilir.

Darboğaz olabilir, grafikleri arttırmayı dene. Gerçekten 3070'e 5500 koymalarını anlamıyorum. Utanmasalar i3 12 koyacaklar

Dostum PUBG Steam dene bi, emulator çok sıkıntılı iş

Darboğaz olabilir, grafikleri arttırmayı dene. Gerçekten 3070'e 5500 koymalarını anlamıyorum. Utanmasalar i3 12 koyacaklar
Bana çok sıkıntı çıkarmaz dimi yeni işlemci almaya bütçem Yok çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PUBG mobile yi emulatörden oynuyorsanız emulatörden olabilir başka bir oyunda da deneyiniz
Driver yüklemedim galiba sadece bios guncelledim ve Windows kurdum

PUBG mobile yi emulatörden oynuyorsanız emulatörden olabilir başka bir oyunda da deneyiniz
Nasıl yüklerim

Nasıl yüklerim
Çok sıkıntı çıkarmaz ama eski oyunlarda droplara neden olabilir. Acaba GTA:5'te, CS:GO'da vs. drop veya düşük fps sorunu var mı?

Nasıl yüklerim
İşlemci ekran kartı ve anakart driverları indirmeniz lazım
Anakartta model yazıp aratınca önünüze sitesi çıkıcaktır siteye girip isimlerine göre indirim ses ethernet falan 5 6 tane olması lazım
Ekran kartında rtx 3070 driver yazın nvidia nın çok basit bi sitesi var hemen indirirsiniz
İşlemci de de aynısı geçerli r5 5500 driver yazıp sitesinden son ve uyumlu sürümü indirin

Geri