Arama sonuçları: *

1. M

OBS Microsoft storeden yüklersem oyunlar çakışır mı?

Yayın yapmayacağım oynarken kayıt alacağım sadece OBS microsoft storeden yüklersem ve aynı anda microsoft storeden başka bir oyun açarsam örneğin minecraft Farming simulator gibi obs kapanır mı veya çakışma olur mu
  2. M

İnce hesap iade sorunu

Cayma hakkın elbette var ama incehesapta bir madde var bilgisayar donanımları ve hazır sistemlerde ambalajı açıldıysa ve jelatini söküldüyse iade kabul edilmemektedir. Sadece zarar görmüş ve ksuurlu ürünler iade alınır diyor. Garantiye gönderseniz bile CW bir kusur olarak görünmeyecek. Lakin...
  3. M

İnce hesap iade sorunu

Tek çaren THH başka türlü sana kimse yardımcı olamaz. Garantiye göndersen bile değişim iade yapılmaz.
  4. M

Yeni pc aldım ne yapmam gerek

Şimdi açtım direk bios ekranı açıldı bişey yapmam gerekiyor mu
  5. M

İlk Açılışta Gelen Garip Siyah Ekran

2 adet öneri sunacağım kesin çözüm diyemem. 1. Bios pilini çıkarıp 3 5 dk sonra takıp tekrar deneyin. 2. Ramlerle alakalı bir sorun olabilir başka ram ile deneme şansınız varsa deneyin.
  6. M

KVK monitör garanti sorunu

Aynısını başka marka telefonda yaşadım dolaylı yoldan telefon kapanıp açılıyordu. Ekranda çizik ve eğiklik var diye ekranı yapmadan telefonu yapamayız demişlerdi mecbur yaptırmıştım. Sanırım her garanti böyle ürün fark etmeksizin
  7. M

9800x3D Boşta 45 Derece

-300 derece istiyorsun galiba
  8. M

Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Ne zaman böyle bir şey başıma gelse bios pilini çıkarıp bi 15 dk sonra takarım düzelir çözüm bu demiyorum ama deneyebilirsin bende oluyordu
  9. M

Bu kasaya soğutucu sığar mı?

İlk defa gördüm bu markayı sen kullanıyor musun
  10. M

Bu kasaya soğutucu sığar mı?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CFYKNHW7/ref=ewc_pr_img_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 https://www.n11.com/urun/thermalright-peerless-assassin-120-se-black-argb-hava-sogutucu-59131215?magaza=creaturegamestore&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-shipment-details
  11. M

Uzun süre çalışmayan pc sorun yaratır mı?

Eski sistemim yaklaşık 1 hafta çalıştırmamıştım kasa bende değil arkadaştaydı anneside üzerine nemli kıyafet koyunca işlemcinin macunu anakartı aktı ve anakart gg olmuştu. Şimdi ben yarın yeni sistem dizicem yeni masa da aldım masa gelmeden kuramam 1 2 hafta çalışmasa sıkıntı olur mu?
  12. M

valorant fps neden düşük

Monitörün 1080p ise düşük olması normal 2k monitör alırsan daha yüksek fps alırsın çünkü şuan darboğaz yaşıyorsun
  13. M

Vatan Bilgisayar İptal Ettiğim Siparişi Kargoya Verdi

Kargo kapına gelirse siparişimi iptal ettim kabul etmiyorum de kargocuya iade yaparlar
  14. M

RTX 4070 SUPER DARBOĞAZ YAPAR MI ?

Niye güldü ki bu yanlış bişey mi dedim anlamadım @eren28tr
  15. M

RTX 4070 SUPER DARBOĞAZ YAPAR MI ?

2k da oynarsan her hangi bir darboğaz sıkıntısı yaşamazsın 1080p de her türlü darboğaz yaşarsın
  16. M

7500F ve 1030 Darboğaz

Darboğaz sisteme zarar vermez lakin verdiğin paranın hakkınıda alamazsın ekran kartını en kötü 4060 ile değiştirirsen rahatlarsın
  17. M

Pcim kasmaya basladı

Öncelikle yapmadıysan format atmalısın virus falan girmiş olabilir sonrasında driverlarını ve biosunu güncelle derim
  18. M

Darboğaz mantığı nedir?

Anladığım kadarıyla işlemci herzaman ekran kartından güçlü olursa darboğaz olmaz doğru mu anladım arkadaşlar?
  19. M

Bilgisayarcıda parça çalınmasına karşı nasıl önlem alınmalı?

Laptop değil normal pc kasası
Top Bottom