Neler Yeni

İnce hesap iade sorunu

Sametdrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Arkadaşlar ben Abdullah abinin incelediği 4070 tu süper li sistemi aldım ama sistemde ekran kartinda bobinlerden ses geliyordu ve bende bu sesten rahatsız olduğum için iade istedim ama İncehesap sorun yok diye geri gönderiyor sesin zararlı olmadığını biliyorum ama seste rahatsız edici yeni bir bilgisayar da yardımcı olursanız sevinirim

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
İsmail
Tek çaren THH başka türlü sana kimse yardımcı olamaz. Garantiye göndersen bile değişim iade yapılmaz.

telefonla ulaştın mı ince hesaba ben klavye almıştım sürekli tuşlar bozuluyordu yapıp gönderiyolardı en son garantiyi aradım bi kaç model sunup hangisini istiyorsanız değişelim dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 gün cayma hakkim yokmu daha 10 gün oldu
sitede yazar bu şimdi elektronik olduğundan değişebilir

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
İsmail
15 gün cayma hakkim yokmu daha 10 gün oldu
Cayma hakkın elbette var ama incehesapta bir madde var bilgisayar donanımları ve hazır sistemlerde ambalajı açıldıysa ve jelatini söküldüyse iade kabul edilmemektedir. Sadece zarar görmüş ve ksuurlu ürünler iade alınır diyor. Garantiye gönderseniz bile CW bir kusur olarak görünmeyecek. Lakin dediğim gibi THH başvurursanız iyice açıklarsanız muhtemelen sizin yanınızda olacaklardır.

Sametdrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cayma hakkın elbette var ama incehesapta bir madde var bilgisayar donanımları ve hazır sistemlerde ambalajı açıldıysa ve jelatini söküldüyse iade kabul edilmemektedir. Sadece zarar görmüş ve ksuurlu ürünler iade alınır diyor. Garantiye gönderseniz bile CW bir kusur olarak görünmeyecek. Lakin dediğim gibi THH başvurursanız iyice açıklarsanız muhtemelen sizin yanınızda olacaklardır.
Zaten aldim jelatin bile sokmeden ekran kartını takıp açtım sesi duyunca bir iki gun icinde hemen iade ettim video çektim sesi ve iade ye baş vurdum ekran karti oyunda yüksek ayarlarda sesli çalışıyor

Dambıldor

80+ Silver
Dostum coil whinesiz güçlü kart 10da1 belki. Bu kadar takıntılıysan ikinci el test edip al

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Çağlayan
Arkadaşlar ben Abdullah abinin incelediği 4070 tu süper li sistemi aldım ama sistemde ekran kartinda bobinlerden ses geliyordu ve bende bu sesten rahatsız olduğum için iade istedim ama İncehesap sorun yok diye geri gönderiyor sesin zararlı olmadığını biliyorum ama seste rahatsız edici yeni bir bilgisayar da yardımcı olursanız sevinirim
Hazır sistemlerde iade mevcut olmuyor çoğunlukla, eğer bi arızası varsa servise gönderilip sana geri veriliyor, iade almıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1