Arama sonuçları: *

1. noyan123

AutoCAD durduk yere kapanıyor

Hazır teşhir dosyası falan koydu isen belki hatalı dosya olabilir. Çizim çok büyük ise çökme yapabilir ama öyle olduğunda genelde kurtarma yapıyor autocad
  2. noyan123

Virus dusmus olabilirmi?

Orijianl windows kaybetmezsin zaten direk ayarlardan sıfırlama yapacaksın bilgisyarına ve format atılmış olacak. Ekran kartı drive falan yüklü değil mi? O takılma olayı ekran kartı drive olmayıncada oluyor. Bilgisayarla hiç bir şey yapmıyorsun anladığım kadarı ile virüş girmiş olamaz ona...
  3. noyan123

Virus dusmus olabilirmi pcme?

Orijianl windows kaybetmezsin zaten direk ayarlardan sıfırlama yapacaksın bilgisyarına ve format atılmış olacak. Ekran kartı drive falan yüklü değil mi? O takılma olayı ekran kartı drive olmayıncada oluyor. Bilgisayarla hiç bir şey yapmıyorsun anladığım kadarı ile virüş girmiş olamaz ona...
  4. noyan123

İtopyadan pc aldım ufak çizikler var

Montaj aşamasında olmuştur, O çizik için uğraşacaksan sen bilirsin hemen çözeceklerini sanmıyorum olayı.
  5. noyan123

Bilgisayarci sanirim beni dolandircak ne yapmaliyim

1250 bile saçma bir fiyat, genel bilgisyarcılar gördüğüm kadarı ile temizleme işleme 400 diyor. Gerisi taktırığın sdd kalitesinle alakalı ama gereksiz başında geçirmeye başlamış. Arkadasında dur malının bozuk parçalarıda ona bırakma, önceden alacağını söyleme oraya gidince iste bırakma
  6. noyan123

bilgisayarım yeniden başlatmadan hızlanmıyor

Aynı sorunu yaşadığım bir dönem virüs kaynaklı olmuştu.
  7. noyan123

Ekran kartından görüntü gelmiyor.

Aynı sorun başıma geldi drive silinmesi gibi olmadı bende ama görüntü git gel oluyordu, sonra komple gitti. Donanımsal çıktı ekran kartı değiştirdiler.
  8. noyan123

Çözüldü✓ pc donma ve kasma soru

Sistemde bozukluktan ziyade güncellemelerini kontrol et, Windows, ekran kartı ve drive sonra bir sistemi temizle gereksiz dosyalardan ve çöp dosyalardan.
  9. noyan123

Bilgisayarımda virüs mü var

https://forums.opera.com/topic/56091/opera-folder-in-download-folder/5 Kendi forumda aynı konu konuşulmuş. Büyük ihtimalle ondan dolayı. 1697925952
  10. noyan123

Opera tarayıcısını kullanıyorsan, o böyle uzantı oluşturuyor olabilir. Operadan bir dosya falan indirdiysen ve yarım kaldı ise oda yapmış olabilir. Opera tarayıcı kullanıyorsan virüs değildir büyük ihtimalle
  11. noyan123

Neyi siliyorsun, geri geliyor? adı ne dosya ne
  12. noyan123

Çözüldü✓ PC Formatlarken Kapandı

usb ile format at, bios üzerinden
  13. noyan123

Kasa çalışıyor ama görüntü vermiyor.

Ramlar bir tak çıkar yap, aynı şekil ekran kartını yapabilirsin. İkisini dene
  14. noyan123

Akım korumalı 5 li prize ihtiyacım var yardım edin

https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-tekli-akim-korumali-priz-230v-pm-hrsppm1wgr https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-6-li-akim-korumali-priz-pm6-gr-pm-hrspm6gr
  15. noyan123

Monitör patladı sistem zarar görmüş müdür

Prize voltaj için koruyucu al kanka yarın öbürgün kasayada zarar verir o olay
  16. noyan123

Bilgisayarım Ses var Görüntü yok

1 aylık kart hiç kurcalamayım direk servise yollayacağım.
  17. noyan123

Ekran kartı kaynaklı sorun?

daha 1 aylık ekran kartı ya 1 haftadır taktım kullanıyorum. Dediğiniz gibi yolu garanti yollamak. Teşekkürler her şey için
  18. noyan123

O imkanım yok ama eski ekran kartı taktığımda görüntü geliyor, yenisinde gelmiyor, büyük ihtimalle ekran kartıdan kaynaklı
  19. noyan123

Onları yaptım, iki slot dolu kank, onlarda sorun olsa eski ekran kartını takınca görüntü vermezdi herhalde, sistem psu yetmese resetleme yapardı sistem herhalde böyle bişe olmazdı diye düşünüyorum. Yeni aldığım ekran kartını direk taktım, drive kurdum ek bir işleme gerek yoktur, donanımsal ekran...
  20. noyan123

Drive kaldırdım, sonrasında geri taktım durum aynı
Top Bottom