Neler Yeni

Kasa çalışıyor ama görüntü vermiyor.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Bilgisayarımın fanlarını ve kasayı temizledim ve sistemi geri topladım. Kasaya güç geliyor ama görüntü vermiyor.

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Ramlar bir tak çıkar yap, aynı şekil ekran kartını yapabilirsin. İkisini dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Iori Yagami
Ramleri çıkartın ve bir fırçayla hem ram hem de ram soketleri içindeki tozları süpürün. Bazı kişiler mavi silgileri de öneriyor ama onu hiç denemedim. Sorununuz hala çözülmediyse BIOS'u sıfırlayın.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramleri çıkartın ve bir fırçayla hem ram hem de ram soketleri içindeki tozları süpürün. Bazı kişiler mavi silgileri de öneriyor ama onu hiç denemedim. Sorununuz hala çözülmediyse BIOS'u sıfırlayın.
CMOS, bir tümleşik devre üretim teknolojisidir. N-tipi ve P-tipi olarak adlandırılan NMOS ve PMOS transistorların aynı tümdevre üzerinde gerçeklenmesine olanak tanır. Genel olarak günümüzde kullanılan sayısal devrelerin neredeyse tamamı CMOS teknolojisi ile üretilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CMOS derken?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Iori Yagami
CMOS, bir tümleşik devre üretim teknolojisidir. N-tipi ve P-tipi olarak adlandırılan NMOS ve PMOS transistorların aynı tümdevre üzerinde gerçeklenmesine olanak tanır. Genel olarak günümüzde kullanılan sayısal devrelerin neredeyse tamamı CMOS teknolojisi ile üretilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CMOS derken?
BIOS ayarlarını sıfırlayın hocam. Bilmiyorum bunu burada paylaşmam ban sebebi mi ama yardımı olacaksa buyurun:

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
BIOS ayarlarını sıfırlayın hocam. Bilmiyorum bunu burada paylaşmam ban sebebi mi ama yardımı olacaksa buyurun:
Bios pilini çıkartarak sıfırladım zaten. Fırçala diyorsun ama elimde anti statik bir fırça yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Iori Yagami
Bios pilini çıkartarak sıfırladım zaten. Fırçala diyorsun ama elimde anti statik bir fırça yok.
O kadar profesyonel takılmana gerek yok. Al eline bir resim fırçası, soketlerin içindeki tozu fırçala. Bu zamana kadar hiç anti statik fırça kullanmadığı için bilgisayarı bozulan insanla karşılaşmadım.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
O kadar profesyonel takılmana gerek yok. Al eline bir resim fırçası, soketlerin içindeki tozu fırçala. Bu zamana kadar hiç anti statik fırça kullanmadığı için bilgisayarı bozulan insanla karşılaşmadım.
Çalışmıyor gene. 🤡🤡🤡

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Carl Johnson
Kabloyu ekran kartına değilde yanlışlıkla anakarta bağlamış olabilir misin?

Top Bottom