Neler Yeni

Ekran kartı kaynaklı sorun?

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Oyun oynarken bir anda ekran gitti ses var ama görüntü yoktu, Sonrasında ekran kartını çıkardım ve eski ekran kartımı taktığımda görüntü geldi. Bu ekran kartını alalı daha bir hafta oldu bir haftadır sistemde oyun bile oynamadım sadece öyle gündelik işler için kullanıyordum, Bugün bir oyun oynayım dediğimde durum bu ekran gitti görüntü vermiyor. Ekran kartı 3060 çözebileceğim bir sorun mu? Ekran kartının fanları falan dönüyor.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Tekrar taktığında yine görüntü gelmedi mi ?

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Kanka ramler i bir çıkar tak yap ekran kartı takılıyken olmadı çift slotun da dolu mu anakartın ne

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka ramler i bir çıkar tak yap ekran kartı takılıyken olmadı çift slotun da dolu mu anakartın ne
Onları yaptım, iki slot dolu kank, onlarda sorun olsa eski ekran kartını takınca görüntü vermezdi herhalde, sistem psu yetmese resetleme yapardı sistem herhalde böyle bişe olmazdı diye düşünüyorum. Yeni aldığım ekran kartını direk taktım, drive kurdum ek bir işleme gerek yoktur, donanımsal ekran kartı mı bozuk

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Onları yaptım, iki slot dolu kank, onlarda sorun olsa eski ekran kartını takınca görüntü vermezdi herhalde, sistem psu yetmese resetleme yapardı sistem herhalde böyle bişe olmazdı diye düşünüyorum. Yeni aldığım ekran kartını direk taktım, drive kurdum ek bir işleme gerek yoktur, donanımsal ekran kartı mı bozuk
İmkanın varsa ekran kartını farklı bir PC de dene onda da görüntü vermiyorsa ekran kartında sorun olabilir umarım yoktur ama

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmkanın varsa ekran kartını farklı bir PC de dene onda da görüntü vermiyorsa ekran kartında sorun olabilir umarım yoktur ama
O imkanım yok ama eski ekran kartı taktığımda görüntü geliyor, yenisinde gelmiyor, büyük ihtimalle ekran kartıdan kaynaklı

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
O imkanım yok ama eski ekran kartı taktığımda görüntü geliyor, yenisinde gelmiyor, büyük ihtimalle ekran kartıdan kaynaklı
Geçmiş olsun hocam garantisi vs varsa garantiye gönder

Top Bottom