Arama sonuçları: *

1. O

PC Açılıyor Ancak Masaüstü Yüklenmiyor

Fotoğraftaki gibi sadece mouse imleci var onun haricinde hiçbir şey yok. HDD arkadaşımın içindeki dosyalari almak istiyor. Kendi bilgisayarima taktım, fazladan sata kablom olmadığı için kendi hdd'min sata kablosunu buna taktım. PC'yi kendi HDD'mden boot etsem bu bozuk olani baska bir satayla...
  2. O

Bios'ta siyah ekran sorunu

direkt farklı bir monitör ile deneyeceğim yarın sonuçları yazarım hayir Dell S2721HGF. Ekran kartı biraz eski hdmi çıkışları uyuşmuyor olabilir mi? daha önce 5500xt kullanıyordum aynı sistemle herhangi bir sorun yoktu.
  3. O

Bios'ta siyah ekran sorunu

Merhaba, Gigabyte yazısı vs. hiçbir şey gelmeden direkt windows açılıyor. Bios'a girmek için açılırken Del tuşuna basınca da siyah ekranda kalıyor bilgisayar. Yardımcı olabilir misiniz?
  4. O

Ekran Kartı Driverini Yüklediğim Anda PC Açılmıyor

gönderdim garantiye, umarım bir seferde halledilir.
  5. O

hocam tamam da bu videoda modlanmis karti stok duruma getiriyor. benim kartım zaten stok durumda. ve baska bir yeni nesil kasaya taktığımda da ayni hatayi verdi.
  6. O

başka kasaya taktım gebe driveri yüklediğim an gitti kasa. ekran kartının sorunlu olduğunu biliyorum, sebebini soruyorum hocam
  7. O

Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi ekran kartı driverini yüklediğim anda pc kapanıyor ve açılmıyor. Driveri kurmazsam sorunsuz çalışıyor. Tüm parçaları yeni nesil başka bir kasada denedim ve onun parçalarını da tek tek kendi kasamda denedim. PSU dahil hiçbirinde sorun yok. Ekran kartının...
  8. O

M2 SSD Anakart Uyumsuzluğu Sorunum

ikisi de kusursuz çalışıyor, birbiriyle uyumsuzlarmis :S
  9. O

M2 SSD Anakart Uyumsuzluğu Sorunum

6 aydir sorunsuz kullandığım bilgisayarım son zamanlarda açılmamaya başladı. Gigabyte yazısında donuyordu ve anakarti garantiye gönderdim. Kendileri onarım yapıp göndermişler ancak sorun hala devam edince servisi aradim. Bana "Anakartinizi 2 farkli m.2 ssd ile test ettik uyumsuz olanda sizin...
  10. O

PC açılıyor fakat siyah ekranda kalıyor

merak ettim hocam çözdünüz mü sorunu?
  11. O

Kasa üzerindeki tüm usb bağlantılarını sökün sadece güç kablosu ve vga/hdmi kablosu varken açmayı deneyin. Güç tuşuna bastığınızda ekran kartının fanlari dönüyor mü bi kontrol edin. Ramlerde, depolamada sorun olsa hata verirdi, monitör gayet sağlıklı duruyor. Geriye bir tek ekran kartı kalıyor...
  12. O

Dahili ekran kartiniz varsa o sokette çalıştırmayı deneyin, veya başka bir eski ekran kartı varsa onunla deneyin
  13. O

Bilgisayar Bios Ekraninda Donuyor

sandisk ultra 500gb mıydı m.2?
  14. O

başka ssd veya hddm yok, çıkartıp takmayı mı diyorsun?
  15. O

m2 takılıydı zaten öncesinde de sonrasında da, hala takılı.
  16. O

Hayır çekmiyorum Jumper ile bios sıfırlanınca sorun gideriliyormuş, onu deneyip sonuçları paylaşacağım
  17. O

B450M S2H V2 model. Bios güncellemesinden önce sorunu yaşıyordum, forumda bazı arkadaşlar biostan kaynaklanıyor olabilir dediği için F1'den F61a'ya yükselttim, sorun hala aynı. Forumdan okuduklarıma göre: Format, ram slotu değiştirme veya ramleri tek tek deneme, bios sıfırlaması vs. hiçbir şey...
  18. O

Yok hocam hiçbir şey fark etmiyor. Tüm forumlarda aynı anakart ile aynı sorunu yaşayan 10'dan fazla arkadaş gördüm. Sorun ne hala bilinmiyor. Son çare olarak Abdullah abiyi etiketleyeceğim, belki kulağına bu sorunla alakali bir şeyler gelmiştir. @Abdullah Hacıgül
  19. O

Yeni pc de win10 guncellemeler olmuyor windows cokmesi

aynı sorun bende de var, windowstan olduğunu bilmiyordum. bios guncelledim degismedi, çözümü bulursan yazar misin ksnka
  20. O

devam ediyor
Top Bottom