Neler Yeni

Bilgisayar Bios Ekraninda Donuyor

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Merhaba, bu konuyu 2 gün once de acmistim ama o zaman biosum güncel değildi. Biosu guncelledigimde pc sorunsuz acildi ancak bugün gene ayni sorun. Gigabyte yazisinda donuyor, yeniden baslatiyorum açılıyor. Sebebi nedir? pc daha 4 aylik.

Anakart: B450M S2H V2

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Merhaba, bu konuyu 2 gün once de acmistim ama o zaman biosum güncel değildi. Biosu guncelledigimde pc sorunsuz acildi ancak bugün gene ayni sorun. Gigabyte yazisinda donuyor, yeniden baslatiyorum açılıyor. Sebebi nedir? pc daha 4 aylik.

Anakart: B450M S2H V2
Sistem açılınca "CMD"yi açıp "SFC/SCANNOW" yazın. İşlem bitince çıkan yazının fotoğrafını atın. Ardından sistemi yeniden başlatın.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem açılınca "CMD"yi açıp "SFC/SCANNOW" yazın. İşlem bitince çıkan yazının fotoğrafını atın. Ardından sistemi yeniden başlatın.
tamamdir, şimdi başlatıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikisini de eke ekledim

ikisini de eke ekledim
cbs.log dosyasini ekleyemiyorum

Ekler

• 1.png
    1.png
    21.9 KB · Hit: 53
Son düzenleme:

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)

ikisini de eke ekledim

cbs.log dosyasini ekleyemiyorum
Şimdi olucak mı diye test edin.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Şimdi olucak mı diye test edin.
hocam zaten kafasina göre oluyor. ama bakalım bundan sonra olursa tekrar yazarim, uzun bir süre olmazsa çözüldü olarak değiştiririm konuyu. teşekkürler yardımınız için.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
hocam zaten kafasina göre oluyor. ama bakalım bundan sonra olursa tekrar yazarim, uzun bir süre olmazsa çözüldü olarak değiştiririm konuyu. teşekkürler yardımınız için.
Rica ederim.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
"
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth "
Bir de bu kodları tek tek deneyin.
Yok hocam hiçbir şey fark etmiyor. Tüm forumlarda aynı anakart ile aynı sorunu yaşayan 10'dan fazla arkadaş gördüm. Sorun ne hala bilinmiyor. Son çare olarak Abdullah abiyi etiketleyeceğim, belki kulağına bu sorunla alakali bir şeyler gelmiştir. @Abdullah Hacıgül

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Yok hocam hiçbir şey fark etmiyor. Tüm forumlarda aynı anakart ile aynı sorunu yaşayan 10'dan fazla arkadaş gördüm. Sorun ne hala bilinmiyor. Son çare olarak Abdullah abiyi etiketleyeceğim, belki kulağına bu sorunla alakali bir şeyler gelmiştir. @Abdullah Hacıgül
Anakart modeliniz ney ve bu "BIOS"tan önce sıkıntı yaşıyor muydunuz? "BETA" sürüm de kurmuş olabilirsiniz.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Anakart modeliniz ney ve bu "BIOS"tan önce sıkıntı yaşıyor muydunuz? "BETA" sürüm de kurmuş olabilirsiniz.
B450M S2H V2 model. Bios güncellemesinden önce sorunu yaşıyordum, forumda bazı arkadaşlar biostan kaynaklanıyor olabilir dediği için F1'den F61a'ya yükselttim, sorun hala aynı. Forumdan okuduklarıma göre: Format, ram slotu değiştirme veya ramleri tek tek deneme, bios sıfırlaması vs. hiçbir şey işe yaramıyor. Technopat'da 4 sayfalık konunun ardından sorun çözülememiş ve arkadaş garantiye göndermiş. Kendisine mesaj attım, cevap bekliyorum. Ben de garantiye gönderebilirim ancak parçalar hepsi ayrı ayrı yerlerden, sorun hangi parçada olduğunu tespit ettiğim anda gönderirim.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
B450M S2H V2 model. Bios güncellemesinden önce sorunu yaşıyordum, forumda bazı arkadaşlar biostan kaynaklanıyor olabilir dediği için F1'den F61a'ya yükselttim, sorun hala aynı. Forumdan okuduklarıma göre: Format, ram slotu değiştirme veya ramleri tek tek deneme, bios sıfırlaması vs. hiçbir şey işe yaramıyor. Technopat'da 4 sayfalık konunun ardından sorun çözülememiş ve arkadaş garantiye göndermiş. Kendisine mesaj attım, cevap bekliyorum. Ben de garantiye gönderebilirim ancak parçalar hepsi ayrı ayrı yerlerden, sorun hangi parçada olduğunu tespit ettiğim anda gönderirim.
"Crystal DiskMark" ile "SSD"nizi test edip, sonucunu paylaşabilir misiniz?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram