Meosa
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15
- İsim
- Gece Canbaz
Bugün bilgisayarımın üst fanlarından aşırı ses geldiği için bilgisayarımı açıp, el hava kompresörü ile içini temizledim. Ardından bilgisayarımın tüm bağlantılarını yapıp, bilgisayarımı başlattım. Klavye ve mouse ışıkları, bilgisayar kasası ışıkları dahi her şey çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. RAM'ları çıkartıp slotlarını değiştirdim, BIOS pilini çıkartıp taktım fakat hiçbir şey değişmedi.
RAM'leri çıkartıp silgi ile nazikçe silip, gözlük silme bezi ile hafifçe sildim. Power tuşuna kablosu çıkık bir şekilde 6x6 olmak üzere 5 dakika ara ile statik elektrik boşaltımı yapıp, RAM'leri ilk önce 1 tanesini takıp denedim, ardından çıkartıp başka slota diğerini takıp çalıştırdım son olarak ise 2sini de takıp çalıştırdım. Hiçbir gelişme yok
Yardımlarınızı bekliyorum.
RAM'leri çıkartıp silgi ile nazikçe silip, gözlük silme bezi ile hafifçe sildim. Power tuşuna kablosu çıkık bir şekilde 6x6 olmak üzere 5 dakika ara ile statik elektrik boşaltımı yapıp, RAM'leri ilk önce 1 tanesini takıp denedim, ardından çıkartıp başka slota diğerini takıp çalıştırdım son olarak ise 2sini de takıp çalıştırdım. Hiçbir gelişme yok
Yardımlarınızı bekliyorum.