Neler Yeni

Bilgisayarım açılıyor fakat ekran gelmiyor

goural

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İskender KÜÇÜKKARA
Selamlar 2 gün önce bilgisayarım açıktı bir problem yoktu ardından gece kapattım ve sabah açmaya çalıştığımda herhangi bi tepki göremedim çok fazla araştırdım denedim ve hiç bir çözüm işe yaramadı psu değiştirdim ram i silgi ile sildim taktım genel temizlik yaptım çoğu parçayı çıkarıp takıp denedim ama bir türlü sonuca varamadım en son çare olarak psu nun yeşil ve siyah kablolarını kesip dışarda birleştirip 24 lük pini anakartıma taktım ve her fanın döndüğünü her parçanın çalıştığını ama ekranın gelmediğini gördüm monitör ve bilgisayar arasında kullandığım kabloda sıkıntı yok ve başka kablolarda denedim fakat hepsinde sinyal yok gibi bi uyarı aldım ha bu arada bilgisayarımın içini açtığımda bios pilinin olmadığını gördüm bir kaç gün öyle çalışıyordu çünkü bu bilgisayarı kullanmıyordum uzun süredir ve ne zaman çıkarttığımı hatırlamıyorum ama pil eklediğimdede herhangi bir değişme olmadı jumper ayarlarını yapmaya çalıştım denedim o da olmadı ama jumper ı doğru yaptığımdan emin değilim sanırım bios ile bir sıkıntıda olabilir gerçekten araştıra araştıra kafayı yedim ve en sonunda buraya yazmaya karar verdim yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ediyorum.

zorumyok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
adem dibebatan
ekran kartı driverinde sıkıntı vardır

Top Bottom