Arama sonuçları: *

1. owl.zfg

çözünürlüğün performansa etkisi

O çözünürlükte kullanırsan evet. 4k bir monitörü 1080pde kullanırsan 1080p performansı alırsın. Ama o zaman yüksek çözünürlüklü monitör almak gereksiz.
  2. owl.zfg

İşlemci çok az kullanılıyor

Oyuna ve ayarlarına bağlı. Demek ki ekran kartına yeterince yük bindirmiyorsunuz.
  3. owl.zfg

Bilgisayarı açarken fan sesi artıyor

Sorun yok.
  4. owl.zfg

Yeni aldığım bilgisayarda fps drop

Benim sistem nvidia dostum
  5. owl.zfg

güç kaynağı patlatmakta yetenek ister bu arada. Patlamaz ama elektrik dalgalanmaları da parçalara hasar verebilir ya da ( pek ihtimal dahilinde olmasada) zincirleme bir reaksiyon ile bütün evdeki elektroniklere zarar verebilir. 1597226490 Elde olanla alakalı bende 10 GB ram kullanıyor çizim...
  6. owl.zfg

Ram yapıyor olabilir kullanımına bak ben 2x8 yapmadan önce bende de yapıyordu. GTA 5in menüsü öyle o FPS ile alakasız
  7. owl.zfg

FPS Değerleri Nasıl?

Onlinedan bahsediyorsan maalesef ekran kartına tam olarak yük bindirmiyor hiçbir koşulda ondan dolayı olabilir
  8. owl.zfg

3500X,Rtx 2060 darbogaz oluyor neden ?

Evet 1594906654 Yanına ryzen masterda kurabilirsin en doğru sıcaklık değerlerini ve saat hızlarını gösteriyor.
  9. owl.zfg

https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450
  10. owl.zfg

Hemen kur
  11. owl.zfg

Hayır darboğaz yok diyoruz dostum hemde AMD çipsetini kurmadın mı sen ? AMD çipset driverini kur yanında ryzen dengeli planı geliyor onu kullan
  12. owl.zfg

kasanın güç tuşuna basıyorum fanlar dönmeye başlıyor ve tekrar kapanıyor

Ondada ilk taktığında çalışmıştı
  13. owl.zfg

LoL çokta gpuyu strese sokan bir oyun değil çünkü. Ortada darboğazdan bahsedemeyiz durum oyunun ekran kartını strese sokamaması
  14. owl.zfg

kasanın güç tuşuna basıyorum fanlar dönmeye başlıyor ve tekrar kapanıyor

Bir arkadaş aynısını gamegaraj 5an de yaşamıştı güç kaynağından dolayıydı onda.
  15. owl.zfg

Elektrik kesintisinden bozulan pcler garanti karşılıyor mu?

"Abonelerin zararlarının tazmini için bazı şartların oluşması gerektiğine dikkati çeken Çebin, hasarın niteliği, arızalanan cihazın durumu, elektrik dağıtım şebekesinde meydana gelen kesinti, arıza ve dalgalanma gibi hususlarda dağıtım şirketi tarafından yapılacak incelemenin ardından söz konusu...
  16. owl.zfg

Elektrik kesintisinden bozulan pcler garanti karşılıyor mu?

Sanmam. Son kullanıcı hatasını ödemez burası Türkiye.
  17. owl.zfg

Pc eskisine göre çok daha çabuk ısınıyor

Önü ızgara mı ? Kasa fanlarını değiştirerek hava akışını bir nebze düzeltebilirsiniz. Eğer ön kısım ızgara değilse ön paneli çıkartın.
  18. owl.zfg

Pc eskisine göre çok daha çabuk ısınıyor

Kasanızın hava akışı çok kötüdür ne kullanıyorsunuz ?
  19. owl.zfg

Termal Macun Kısa Devre Yapar mı?

O zaman bende karanlıktayım dostum bilemiyorum yani.
Top Bottom