Neler Yeni

Elektrik kesintisinden bozulan pcler garanti karşılıyor mu?

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Gecenchafta aqurius 5an aldım ve bir şey olmasını istemiyorum. Akım korumalı priz aldım. Diyelimki gitti zarar verdi . Bunu garanti karşılıyor mu?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Garantiye girmez ama onun ücretini alabiliyorsun diye biliyordum kesintiden dolayı akedas veya belediye ödüyordu yalnış hatırlamazsam öyleydi kesintiden dolayı olduğu için

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hayır.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Sanmam. Son kullanıcı hatasını ödemez burası Türkiye.
Hayır firma değil elektrik kesintisi yapan firma karşılıyor bununla ilgili internet üzerinde çok bilgi vardır araştırmanı öneririm

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Hayır firma değil elektrik kesintisi yapan firma karşılıyor bununla ilgili internet üzerinde çok bilgi vardır araştırmanı öneririm
"Abonelerin zararlarının tazmini için bazı şartların oluşması gerektiğine dikkati çeken Çebin, hasarın niteliği, arızalanan cihazın durumu, elektrik dağıtım şebekesinde meydana gelen kesinti, arıza ve dalgalanma gibi hususlarda dağıtım şirketi tarafından yapılacak incelemenin ardından söz konusu hasarın, elektrik dağıtım şebekesinden kaynaklandığının tespit edilmesi gerektiğini belirtti." Burası Türkiye hiçbir problem olmadığını söylerler. En iyisi kendini güvenceye almak ve kaliteli bir akım korumalı priz kullanmak.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
"Abonelerin zararlarının tazmini için bazı şartların oluşması gerektiğine dikkati çeken Çebin, hasarın niteliği, arızalanan cihazın durumu, elektrik dağıtım şebekesinde meydana gelen kesinti, arıza ve dalgalanma gibi hususlarda dağıtım şirketi tarafından yapılacak incelemenin ardından söz konusu hasarın, elektrik dağıtım şebekesinden kaynaklandığının tespit edilmesi gerektiğini belirtti." Burası Türkiye hiçbir problem olmadığını söylerler. En iyisi kendini güvenceye almak ve kaliteli bir akım korumalı priz kullanmak.
Yinede eğer elektrikden dolayı olursa yüksek fiyatlı bir bozulma ise karşılanır uğraşılması gerek benim zamanında temiz hava üfleyici vardı 2.300 civarıydı fiyat elektrik kesintisi oldu geri çalışmadi sonra işte elektrik dağıtım yerine dilekçe yazdım böyle böyle diye eve geldiler işte ürünü aldılar kontrol falan derken elektrik kesintisinden olduğu anlaşıldı paramı geri aldım biraz uzun sürdü almak ama aldım eğer eminsen peşini bırakmamak lazım 2 5 kuruş birşeyse dediğin gibi uğraşılmaz ama pahalı bir mebla ise uğraşmak lazım

JynOx

80+ Bronze
Garantiye girmez ama onun ücretini alabiliyorsun diye biliyordum kesintiden dolayı akedas veya belediye ödüyordu yalnış hatırlamazsam öyleydi kesintiden dolayı olduğu için
Evet %80 ini ödüyor sanırım. Daha fazla da olabilir tam bilmiyorum.

Top Bottom