lol işlemci ve ekran kartını stabil kullanmıyor sistem gereksinimi yüksek olmadığı için herhangi bir sorun yok lol açısındanArkadaşlar bugün lol de darbogaz oldugunu farkettim neden oluyor işlemci bazen %73 ekran kartı %30 ayarlar çok yüksek de nasıl duzelcek bilen var mı
Lol işlemciyi daha çok kullanan bir oyun olduğu içinMsi afterburner
Sahneden sahneye mi bu fpa değerleri?Çok yüksek de bazen 400-500 bazen 250,350
HayırSahneden sahneye mi bu fpa değerleri?
Her yerde aynıSahneden sahneye mi bu fpa değerleri?
Değerleri hangi uygulama ile ölçtünüz?
LoL çokta gpuyu strese sokan bir oyun değil çünkü. Ortada darboğazdan bahsedemeyiz durum oyunun ekran kartını strese sokamaması
Güc seçeneklerin den yüksek performans ı seçmedim o yüzden olabilir mi ?Fps düşmüyorsa sıkıntı yok.Lol ekran kartı yüklenmez.
Hayır darboğaz yok diyoruz dostum hemde AMD çipsetini kurmadın mı sen ? AMD çipset driverini kur yanında ryzen dengeli planı geliyor onu kullanHayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her yerde aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güc seçeneklerin den yüksek performans ı seçmedim o yüzden olabilir mi ?
Kardeşim sürekli söylüyordum ben zaten 3500x alınmaz diye. Gereğinden fazla kullanım sergiliyor buda darboğaza sebep olabiliyor. Yapman gereken oyun içi ayarları olabildiğince yükseltmek. Yani ekran kartını daha çok zorlaman lazım ki ekran kartı kullanımı cpu kullanımını geçsin.Arkadaşlar bugün lol de darbogaz oldugunu farkettim neden oluyor işlemci bazen %73 ekran kartı %30 ayarlar çok yüksek de nasıl duzelcek bilen var mı