3500X,Rtx 2060 darbogaz oluyor neden ?

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,750
Arkadaşlar bugün lol de darbogaz oldugunu farkettim neden oluyor işlemci bazen %73 ekran kartı %30 ayarlar çok yüksek de nasıl duzelcek bilen var mı

Değerleri hangi uygulama ile ölçtünüz?

LoL çokta gpuyu strese sokan bir oyun değil çünkü. Ortada darboğazdan bahsedemeyiz durum oyunun ekran kartını strese sokamaması

Arkadaşlar bugün lol de darbogaz oldugunu farkettim neden oluyor işlemci bazen %73 ekran kartı %30 ayarlar çok yüksek de nasıl duzelcek bilen var mı
lol işlemci ve ekran kartını stabil kullanmıyor sistem gereksinimi yüksek olmadığı için herhangi bir sorun yok lol açısından

Fps düşmüyorsa sıkıntı yok.Lol ekran kartı yüklenmez.

Sahneden sahneye mi bu fpa değerleri?
Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahneden sahneye mi bu fpa değerleri?
Her yerde aynı

Değerleri hangi uygulama ile ölçtünüz?
LoL çokta gpuyu strese sokan bir oyun değil çünkü. Ortada darboğazdan bahsedemeyiz durum oyunun ekran kartını strese sokamaması
Fps düşmüyorsa sıkıntı yok.Lol ekran kartı yüklenmez.
Güc seçeneklerin den yüksek performans ı seçmedim o yüzden olabilir mi ?

Son düzenleme:
Hayır

Her yerde aynı

Güc seçeneklerin den yüksek performans ı seçmedim o yüzden olabilir mi ?
Hayır darboğaz yok diyoruz dostum hemde AMD çipsetini kurmadın mı sen ? AMD çipset driverini kur yanında ryzen dengeli planı geliyor onu kullan

Kardeşim sürekli söylüyordum ben zaten 3500x alınmaz diye. Gereğinden fazla kullanım sergiliyor buda darboğaza sebep olabiliyor. Yapman gereken oyun içi ayarları olabildiğince yükseltmek. Yani ekran kartını daha çok zorlaman lazım ki ekran kartı kullanımı cpu kullanımını geçsin.

Hayır darboğaz yok diyoruz dostum hemde AMD çipsetini kurmadın mı sen ? AMD çipset driverini kur yanında ryzen dengeli planı geliyor onu kullan
Amd çipset driverini kurmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,729
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri