Arama sonuçları: *

1. P

Asus h81m-k başlangıç ekranında kalıyor

Arkadaşlar merhaba, Elimizde ddr3 bir sistem var. Anakartı Asus h81m-k. Bu (link)teki biosu güncelleyip yeniden başlattığımızda sistem resimdeki ekranda takılı kalıyor. Hiçbir tepki vermiyor. Biosa da girmiyor. Bios pilini çıkarttım, cmos resetledim aynı zamanda hddnin kablolarını da söktüm...
  2. P

Çözüldü✓ Bu Sistemle Nasıl PUBG Sabit 144fps Alamıyorum Çıldırıcam.Rtx 3060ti-Ryzen5 5600

oyun içinden ram, gpu, cpu kullanımını içeren bir fotoğraf paylaşabilir misin? full ayarlarda
  3. P

BU FİYATA BUNLARI SATIYIM MI ?

Paraya ihtiyacım olsa maks 7ye satardım hocam
  4. P

BU FİYATA BUNLARI SATIYIM MI ?

5600 3.5 16 rami geçen 800e bulabiliyorsun sıfırı 512 ssd sıfırı kaliteli 700-800 toplam 5 yaptı anakarta da 2 desen 7ye sıfırını alabiliyorsun sen düşün
  5. P

RTX 3050 + İ5+10500H Laptop oyunlarda kasıyor

cs daha fazla işlemci kullanıyor. Ondan kaynaklanıyor
  6. P

MSI Mag Forge 100M ön fanlar dönmüyor!

Fan hub ve çoklayıcı önerebilir misin peki 1650318137 @Furkan Karagülle
  7. P

MSI Mag Forge 100M ön fanlar dönmüyor!

Arkadaşlar MSI H510M-A PRO anakartında kaç tane fan girişi var? MSI Mag Forge 100M de bulunan 3 fanı anakarta bağlayamıyorum. Bilgisayar açılıyor ama öndeki iki fan dönmüyor. Fan çoklayıcı falan mı almam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?
  8. P

Çözüldü✓ Word hizalama problemi

yok kral sayfalar tamamen aynı, o nk kısmı varya onu 100+ya çıkarsam bile hareket etmiyor düşün 1645833975 Şimdide sayfa sonunda 2 tane şu işaretten var. Birini kaldırdığımda yukarı aşağı hareket ettirebiliyorum. Ama kaldıramadım lanet olası simgeyi ya
  9. P

Çözüldü✓ Word hizalama problemi

Arkadaşlar ben bitirme tezimi yazarken şöyle bir hatayla karşılaştım, çözemediğim için sizlere sormak istedim. İki sayfa aynı hizada olması gerekirken değil. Sayfa düzeninden tutun, tüm her şeye kadar aynı iki sayfa. Ama bir türlü düzeltemedim. Aralık kısmında önce yazan yerde 24 nk yazıyor ya...
  10. P

PSUYA SU SIÇRADI YARDIM!

Garantisi yok hocam maalesef. Alalı 4 seneye yaklaştı. Zalman zm 700 gv modeli. Ne yapmamı önerirsin peki? 1645574281 Arkadaşlar psuyu 2-3 gün beklettikten sonra sistemden söktüğümde arıza olup olmadığını nasıl anlarım?
  11. P

PSUYA SU SIÇRADI YARDIM!

Çok haklısın gerçekten. Sadece dışarıya 30-40 dk yürümeye çıkmıştım. Kendisi de çocuk değil halbuki. Elindeki suyu masaya döktün diyelim bari kasayı geriye doğru çekte bir şey olmasın. 1645571684 Sizce psuyu söküp içini açıp kurutmalımıyım arkadaşlar?
  12. P

PSUYA SU SIÇRADI YARDIM!

direk içine dökülmedi, arka taraftan yere döküldü yerden gelen su sıçramış psunun o delikli kısmına. Çok yakından tutmadım 2-3 gün ters çevirip bi havlunun üzerinde tutsam kurumaz mı ?
  13. P

PSUYA SU SIÇRADI YARDIM!

psunun mu içini açayım? bir tek psunun o delikli dikdörtgen yerinde metal kısımlarda böyle nokta nokta sıçramalar mevcuttu.
  14. P

PSUYA SU SIÇRADI YARDIM!

Oksitlenme olup olmadığını nasıl anlarım peki? 2-3 gün bırakıcam başka düzgün nasıl kurutabilirim ki
  15. P

PSUYA SU SIÇRADI YARDIM!

Arkadaşlar merhaba. Ben dışarıdaydım eve geldiğimde teyzemin kızı ekteki resimdeki gibi olan çalışma masama su döktüğünü söyledi. Arkasından su aşağıya doğru akmış. Bilgisayarın içine falan su dökülmemiş ama su monitörle masa arasından aşağıya doğru döküldüğünde yerden sıçrayıp psuya falan...
  16. P

UEFI Format için BIOS üzerinde Secure Boot yok

BIOS 4021 yani güncel. Yeni tip menüde F7 ile advanced moda giriyorum, advanced moddan boot menüsüne girip secure boot kısmına girince fotoğrafta bulunan yer çıkıyor önüme. 2 gündür araştırdım bulamadım. Sırf bu yüzden format atamıyorum. Belki yardımcı olabilirler diye buraya yazmak istedim...
  17. P

UEFI Format için BIOS üzerinde Secure Boot yok

Arkadaşlar merhaba. Anakartım Asus Prime X570-P. Windows 10 Pr=143&hash=e992df5e705268121b56e8b8808fb997']Dosya ekleo kurmak istiyorum ancak secure bootu kapatamıyorum çünkü resimde görüldüğü üzere mevcut değil. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
  18. P

Ram mhz ve Valorant problem

Ryzen 5 1600 AF 12 nm kral
  19. P

2666 mhz 3000 olur mu diyosun
  20. P

Cl ve MH değerlerini buradaki kısma göre yaptım. Voltajıda 1.35te tuttum. 2400de çalışıyor 2666 mhzde çalışmıyor.
Top Bottom