Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu Sistemle Nasıl PUBG Sabit 144fps Alamıyorum Çıldırıcam.Rtx 3060ti-Ryzen5 5600

Aramlazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Tunç
Herkese Selam.
Oynadığım tek bir oyun var o da Pubg. Sadece bu oyun için sistemi dizdim. Fakat oyunda stabil olarak 144fps alamıyorum ve bütün oyun zevkimin içine ediyor. Parçaları kendim topladım. Bu sistemde neleri değiştirerek düzgün stabil bir oyun oynayabilirim. Eksik nedir yanlış olan nedir hiç bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Bütçem fazla yok ondan dolayı ilk değiştirmem gereken parçaları söylerseniz canınızı yerim.

Anakart : Gigabyte B450m s2h v2 3600mhz
Ekran Kartı : Asus Dual Mini Rtx 3060ti 8gb
İşlemci : Ryzen 5 5600 4.4ghz
Ram : Teamgroup T-Force Delta RGB DDR4 16gb tek slot(1x16) 3200mhz .
Ssd : Kingston 240gb ssd.
M2 ssd : yok maalesef
Monitör : Aoc 24g2u 144hz 1080p monitör.
Güç Kaynağı : Everest 600w

Ne alsam veya ilk neleri değiştirsem şu sıçtığımını oyununu adam gibi oynayabilirim.

Erimtan

80+ Bronze
Ama oyun en fazla 10k 11k ram yiyor. yani sınıra dayanmış olsa yeni ram gerekir ama 12k yı geçmiyor ram kullanımı
Dual channel kullanmıyorsun ama tek 16 yerine 2 x 8 gb taksaydın performansın artardı mesela onu demek istemiş arkadaş

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,306
İsim
yusuf ecer
Tavsiyem 16gb daha ram alman olur. Çift kanal performansını alman çok değiştirir. Ayrıca 16gb ram artık giriş seviye oldu günümüzde, çoğu oyun 16gb üstü ram kullanıyor. Güzel bir upgrade olur.

Aramlazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman ilk olarak yeni bir ram alıyorum ve dual channel yapıyorum arkadaşlar size güveniyorum. Birde şu var anakart pci express 3 yani 4 değil. Bu da bir sorun teşkil eder mi?.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,306
İsim
yusuf ecer
O zaman ilk olarak yeni bir ram alıyorum ve dual channel yapıyorum arkadaşlar size güveniyorum. Birde şu var anakart pci express 3 yani 4 değil. Bu da bir sorun teşkil eder mi?.
Hayır etmez. O sadece ssden alacağın hızı belirler. O da dolaylı yoldan oyunun yüklenme süresine etki eder ama fpse etki etmez. Ayrıca ayarların yüksek mi oynuyorsun pubg?

Aramlazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Tunç
Anladım çok sağolasın. Pubg de ayarları çok düşüğe çektiğim zaman ekran kartı kullanımı 35 40 lara düşüyor ve daha az fps vermeye başlıyor. Bundan dolayı işlemci ölçeği 120de, kenar yumuşatma yüksek, rötuş yüksek, doku yüksek ve geri kalanı çok düşükte tutarak oynuyorum bu sayede ekran kartı kullanımı 70 75 lere çıkıyor. Arada 30 35 lere düşüp fps drobu veriyor zaten sorunda bu. Daha iyi bir ayar biliyorsan çok minnettar olurum.

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
oyun içinden ram, gpu, cpu kullanımını içeren bir fotoğraf paylaşabilir misin? full ayarlarda

Aramlazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Tunç
Şuan işteyim. Akşam eve geçince ilk işim fotoğrafı paylaşmak olacak.

aliyavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Yavuz
Herkese Selam.
Oynadığım tek bir oyun var o da PUBG. Sadece bu oyun için sistemi dizdim. Fakat oyunda stabil olarak 144fps alamıyorum ve bütün oyun zevkimin içine ediyor. Parçaları kendim topladım. Bu sistemde neleri değiştirerek düzgün stabil bir oyun oynayabilirim. Eksik nedir yanlış olan nedir hiç bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Bütçem fazla yok ondan dolayı ilk değiştirmem gereken parçaları söylerseniz canınızı yerim.

Anakart : Gigabyte B450m s2h v2 3600mhz
Ekran Kartı : Asus Dual Mini Rtx 3060ti 8gb
İşlemci : Ryzen 5 5600 4.4ghz
Ram : Teamgroup T-Force Delta RGB DDR4 16gb tek slot(1x16) 3200mhz .
Ssd : Kingston 240gb ssd.
M2 ssd : yok maalesef
Monitör : Aoc 24g2u 144hz 1080p monitör.
Güç Kaynağı : Everest 600w

Ne alsam veya ilk neleri değiştirsem şu sıçtığımını oyununu adam gibi oynayabilirim.
bence işlemcin ısınıyor olabilir stok soğutucu kullanıyorsan bin tl gibi bir bütçeye iyi bir hava soğutma alabilirsin.

Top Bottom