Neler Yeni

PSUYA SU SIÇRADI YARDIM!

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
Arkadaşlar merhaba. Ben dışarıdaydım eve geldiğimde teyzemin kızı ekteki resimdeki gibi olan çalışma masama su döktüğünü söyledi. Arkasından su aşağıya doğru akmış. Bilgisayarın içine falan su dökülmemiş ama su monitörle masa arasından aşağıya doğru döküldüğünde yerden sıçrayıp psuya falan gelmiş. Psu delikli olduğu için içine girip girmediğini bilmiyorum. Hemen kasayı ters çevirecek psu tarafı alta gelecek şekilde havlunun üzerine koydum. Saç kurutma makinesiyle uzaktan biraz kuruttum.
111.png

Eğer 2-3 gün öyle bıraksam içine sıçrayabilecek su kurur mu? Acil yardımlarınız lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Arkadaşlar merhaba. Ben dışarıdaydım eve geldiğimde teyzemin kızı ekteki resimdeki gibi olan çalışma masama su döktüğünü söyledi. Arkasından su aşağıya doğru akmış. Bilgisayarın içine falan su dökülmemiş ama su monitörle masa arasından aşağıya doğru döküldüğünde yerden sıçrayıp psuya falan gelmiş. Psu delikli olduğu için içine girip girmediğini bilmiyorum. Hemen kasayı ters çevirecek psu tarafı alta gelecek şekilde havlunun üzerine koydum. Saç kurutma makinesiyle uzaktan biraz kuruttum.
Alıntıyı görüntüle
Eğer 2-3 gün öyle bıraksam içine sıçrayabilecek su kurur mu? Acil yardımlarınız lazım.
İçine su girdiyse oksitlenme yapabilecek yerler yapabilir. Düzgün kurutursan bir problem olmadan çalışacaktır bence

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oksitlenme olup olmadığını nasıl anlarım peki?

2-3 gün bırakıcam başka düzgün nasıl kurutabilirim ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hamdi
Dökülen suyun miktarı çok değilse o kadar paslanma yapmaz.
Oksitlenme hiç yapmaz akü mü bu, sen iyice kurut yeter çok yakından tutma kurutma makinesi
yinede nolur nolmaz sök psuyu öyle kurut derim.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
Dökülen suyun miktarı çok değilse o kadar paslanma yapmaz.
Oksitlenme hiç yapmaz akü mü bu mq, sen iyice kurut yeter çok yakından tutma kurutma makinesi
yinede nolur nolmaz sök psuyu öyle kurut derim.
direk içine dökülmedi, arka taraftan yere döküldü yerden gelen su sıçramış psunun o delikli kısmına. Çok yakından tutmadım 2-3 gün ters çevirip bi havlunun üzerinde tutsam kurumaz mı ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Neden odama kimsenin girmesini istemiyorum:

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
Neden odama kimsenin girmesini istemiyorum:
Çok haklısın gerçekten. Sadece dışarıya 30-40 dk yürümeye çıkmıştım. Kendisi de çocuk değil halbuki. Elindeki suyu masaya döktün diyelim bari kasayı geriye doğru çekte bir şey olmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce psuyu söküp içini açıp kurutmalımıyım arkadaşlar?

louis bloom

80+ Silver
Çok haklısın gerçekten. Sadece dışarıya 30-40 dk yürümeye çıkmıştım. Kendisi de çocuk değil halbuki. Elindeki suyu masaya döktün diyelim bari kasayı geriye doğru çekte bir şey olmasın.

Sizce psuyu söküp içini açıp kurutmalımıyım arkadaşlar?
psu yu sökme garantisi varsa kapsam dışı olur ve ayrica psu yu sökünce nasil lanet bir fansa geri takmasi cok zor oluyor

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
psu yu sökme garantisi varsa kapsam dışı olur ve ayrica psu yu sökünce nasil lanet bir fansa geri takmasi cok zor oluyor
Garantisi yok hocam maalesef. Alalı 4 seneye yaklaştı. Zalman zm 700 gv modeli. Ne yapmamı önerirsin peki?

Arkadaşlar psuyu 2-3 gün beklettikten sonra sistemden söktüğümde arıza olup olmadığını nasıl anlarım?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,530
Üyeler
166,556
Son üye
toouu
Top Bottom