Arama sonuçları: *

1. P

Soğtucu Pini Kırıldı - Destek

Fotoğrafta işaretli olan 2 adet pin kırıldı ve tutmuyor ama kontrolcü sağlam ve çalışıyor. Bu Pinleri tutturmak için olan şeyi nereden, nasıl bulabilirim? Bir de bu sağlam olan 3'ünü diğer pinlere nasıl geçireceğim? Teşekkürler
  2. P

aldığım bilgisayardan performans alamıyor gibiyim

Driver kurulumlarını yaptın mı?
  3. P

Sistem neden performans vermiyor?

Adamlar kendi sitesinde 700W yazmış 700 fazla kaçabilir ama 650 watt gold ya da bronz olması taraftarıyım.
  4. P

Sistem neden performans vermiyor?

144 HZ Monitör için gereksiz tribe giriyorsun hocam. 900 FPS de alsan göreceğin 144 FPS olacak fazlası değil. Dropları önlemek için FPS MAX 144 sabitleyuebilirsin. Windows ayarlarından performansa çekebilirsin. Ek olarak ekran kartının min watt özelliği 650de ama senin PSU 550'de PSU...
  5. P

Ryzen 7 7800x3D 4080 Takılma Sorunu

Aynı sorunu i5 13400f 4060ti 8 gb pc'mde yaşıyordum. SSD'den tut tüm pc sağlığını kontrol ettim ve hiç bir sorun yoktu ama sorun devam ediyordu (50 tane şey denedim bu süre boyunca.) Google'da bile takılıyordu. SSD değiştirdim 970 evo plus 12 ay taksitli amazondan aldım şu an sıfır takılma +...
  6. P

Eski SSD to Yeni SSD Hakkında Sorum Var

Eski SSD mevcut olarak kalacak ama diğer SSD windows kurarsam sorun oluşur mu acaba?
  7. P

Eski SSD to Yeni SSD Hakkında Sorum Var

Arkadaşlar herkese selam. Mevcut bir Kingston SSD'im bulunuyor ama SSD zaman zaman kendisini 100% kullanıma çekiyor ve pc 3-5 dakika donuyor. Neredeyse bütün kontrolleri yaptım ve çok yüksek ihtimalle SSD ile ilgili bir sorun mevcut. Bunun üzerine farklı 1 TB SSD aldım. (mevcut SSD 250 GB) yeni...
  8. P

Hazır Sistem Ekran Kartı Bakımı Hakkında

Arkadaşlar 1 yıl önce incehesap.com'dan Obisdian 4060ti modelli sistemi almıştım. İşlemcimin bakımlarını yaptım ama ekran kartının muhtemelen "temizlenmesi + macunlarının yenilenmesi gerekiyor." Garanti süresi + kutu fatura vs var bu durumda ekran kartını TR'deki yetkili bir yere mi göndermeliyim?
  9. P

Çözüldü✓ r5 5600 ve 4060 ti 8 gb fps sorunu

Windows ayarları performanstadır.
  10. P

Laptopum Dahili Ekran Kartını Kullanıyor

driverlarını kurdun mu?
  11. P

PC Hiç Bir Şey Yokken Donuyor

Arkadaşlar selam. Bilgisayar kendi kendine arada 20-30 saniye kadar donup kendine geliyor fakat kısa bir süre sonra tekrar bu sorunu yapıyor. Yaptıklarım: 1-) Isı kontrolleri: Arkadaşlar SSD ve genel sistem sıcaklığı ideal 60 derece. 2-) BIOS Update: En güncel sürüm. 3-) Windows 11 Pro İşletim...
  12. P

rtx 4060 i5 13400f 48 gb ram 3600 mhz dar boğaz yaparmı

Zaten 16 GB ram vardı ama Amazon'da baya önce bir indirim yaptılar RAM kategorisinde o zaman 16x2 yaptığımda 2000 TL pahalıya geliyordu bende 32x2 olsun ucuz olsun dedim :D
  13. P

DDR4 ana kart maalesef :)
  14. P

Yapmaz ben ileride kafam rahat etisn (3-5 yıl sonrası) için 32x2 olarak kullanıyorum. Bir aralar Blenderla 3d falan uğraştım ama şimdi sadece fps oyunları ve işim için kullanıyorum pc yi
  15. P

Monitöre görüntü gelmiyor

monitörün butonlarından PC/AV modu vs var ise orayı kontrol eder misin?
  16. P

Pc reset atıyor , işlemci ısınıyor

Boştaki derecesi normale yakın ancak oyun vs girdikten sonra buı kadar artıyorsa sıvı soğutucuyu bir kontrol et derim
  17. P

Pc reset atıyor , işlemci ısınıyor

Stok fan mı kullanıyorsun işlemcin ne?
  18. P

AM5 sistemde görüntü gelmiyor

Monitördeki ayarlar kısmından bakar mısınız HDMI ve DP girişleri PC için mi ayarlı?
  19. P

Çözüldü✓ Bilgisayarımda internet bir anda gidiyor, yeniden başlatınca düzeliyor.

Evet buydu. Belki sorun driverdınandır ve umuyorum çözülür :=)
Top Bottom